Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Oprørt FDL-formand: 3F-monopol i strid med den fri organisationsret
NyhedDet er socialisme af værste skuffe, hvis den socialdemokratiske regering gør alvor af snakken om at give 3F monopol på transportmæssige overenskomster. Det er et vildt overgreb mod retten til frit at organisere sig – eller laden være med at være medlem af enorganisation. Det siger en oprørt Christian Jensen, mangeårig formand for FDL. I et demokratisk samfund, som de socialistiske partier råber så højt om, kan det ikke være rigtigt, at man handler så diktatorisk. Er vi virkeligt kommet så langtud, at vi Danmark ikke EU-domstolens og EU´s charter.

Man behøver ikke at være professor eller tresproglig akademiker for at kunne regne regeringens, og rød bloks, hensigt. Alle andre end 3F skal bare kanøfles, selv om det strider mod enhver form for demokrati. Den ny udvikling understreger, at FDL´s tidligere påstande om, at selv ikke DA spiller med åbne kort. Jeg er spændt på, om alle dem i DTL, ikke mindst mange lokalformænd, bliver ved med at være forelsket i 3F, når vi/hvis 3F får monopol. Den dag 3F får monopol, ophøjes det reelt ved lov, og så får vi alle, uanset tilhørsforhold, med pisken.

Derved sættes de frie markedskræfter og konkurrencemomentet ud af spil, fortsætter Christian Jensen. De eneste, der kan være tilfredse med det, må være 3F og DA, som med aftalen med FH, totalt har svigtet opgaven som repræsentant for arbejdsgiverne, hvoraf mange i forvejen har det hårdt med den sociale dumping, systematisk udført, ulovlig cabotage-kørsel og hvad ved jeg. Ved at give 3F monopol tilsidesætter man groft EU-domstolens soleklare afgørelse om den frie ret til at organisere sig. Det burde rejse et ramaskrig af en anden verden.

Det her er ikke et forsøg på at hjælpe dem, der har svært ved at finde ud af aflønne korrekt, for dem, der snyder bør ingen forsvare. FDL har tidligere været fremme med et forslag om, at der bør være en mindsteløn for udlændingene. En løn,der svarer til, hvad gældende danske overenskomster kræver. Det havde været en noget bedre, end den diktatoriske handling, som nu forberedes af rød blok, der åbenbart ser fjender alle vegne. Derfor er vi helt enige med jeg ITD, der har meldt så klart ud, så vi alle bør bakke op omkring, fastslår Christian Jensen.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.