Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 10

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Skel.dk vinder rammeaftale med Vejdirektoratet for 3. gang
NyhedSkel.dk Landinspektører har siden 2011 leveret mere end 20.000 timers landmålingsydelser til Vejdirektoratet på Sjælland og Lolland-Falster. Nu har de vundet selvsamme rammeaftale med Vejdirektoratet for 3. gang.

Skel.dk vandt i 2011 første 4-årige rammeaftale om levering af alle landmålingsydelser til Vejdirektoratet på de statslige vejprojekter på Sjælland og Lolland-Falster. Fire år senere genvandt man rammeaftalen og for nylig har man forsvaret positionen for 3. gang, og vundet aftalen der strækker sig fra 2019 til 2023.

Det mangeårige, tætte samarbejde med Vejdirektoratet har medført, at Skel.dk nu har leveret mere end 20.000 timers landmålingsydelser til Vejdirektoratet og man har derfor opbygget en unik specialistviden på området. Det fortæller Michael Thomsen, adm. dir. hos Skel.dk: “Vi er utrolig glade og stolte over at Skel.dk fortsat skal løfte en af Danmarks største aftaler om levering af landmålingsydelser til Staten. Vi var ikke billigst, men vandt udbuddet fordi vi er bedst, og jeg vil sige, det er en stor gevinst for begge parter, at man igen har betroet Skel.dk denne omfattende opgave. Vi har i vores organisation et særskilt team som har ansvaret for Vejdirektoratets opgaver på vej-, bro- og baneområdet og som sikrer både en konsistent kommunikation med Vejdirektoratet og en topprofessionel og fleksibel udførelse af opgaverne”.

Jimmy Petersen, opgaveansvarlig hos Vejdirektoratet er ligeledes meget glad og siger om den nye rammeaftale med Skel.dk: “Der er ingen tvivl om at vores opgaveløsning bliver meget nemmere med Skel.dk ombord. Vi kender deres organisation og opgaverne løses altid let og smidigt. Skel.dk var de bedst kvalificerede og scorede højest mulige karakter i vores evaluering af kvalitet af tidligere udført arbejde. Vi glæder os rigtig meget til at fortsætte samarbejdet”.

Rammeaftalen med Vejdirektoratet omfatter landmålingsydelser som fikspunktsetablering, præcisionsnivellement, afsætningsopgaver bl.a. til ekspropriationer, samt detailmåling til brug ved projektering af anlægsprojekter. Opgaverne varierer i størrelse fra opgaver på få timers varighed til opgaver, der strækker sig over flere uger. Lige nu arbejder Skel.dk bl.a. med den nye fjordforbindelse ved Frederikssund, den nye Storstrømsbro, samt banestrækningen til Femern-forbindelsen.

Fakta om de første to rammeaftaler:

Skel.dk har gennem de seneste 8 år været involveret i alle Vejdirektoratets anlægsprojekter på Sjælland og Lolland-Falster, f.eks. nye vejanlæg som motorvejen syd om Regstrup, omfartsvejen Ring Nord ved Næstved og Nykøbing Falster Omfartsvej. Skel.dk har ligeledes været involveret i Vejdirektoratets udvidelser af eksisterende veje, eksempelvis Køge Bugt Motorvejen som er den mest trafikerede vej i Danmark. Her har Skel.dk været involveret i udvidelsen af den 14 km. lange strækning mellem Greve og Køge, hvor man gik fra seks til otte spor. Endelig er Skel.dk også involveret i det spændende arbejde med både den nye fjordforbindelse ved Frederikssund og den nye Storstrømsbro.

Kilde: Skel.dk Landinspektører

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.