Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Fords 100 år i Danmark fejret på Egeskov Slot
NyhedLørdag den 24. august stod i Fords tegn på det billedskønne Egeskov Slot, hvor Ford Classic Club afholdt træf sponsoreret af Ford Danmark med Ford-forhandler N. Kjær Bilcentret i Svendborg, Aros Forsikring og Egeskov Slot som samarbejdspartnere.

Det årlige sensommertræf var i år ekstraordinært peppet op i anledning af Fords 100-årsjubilæum i Danmark og Ford Capris 50-årsjubilæum. Over 70 klassiske Ford-biler (med minimum 25 år på bagen) deltog i udstillingen, mens intet mindre end 150 klubmedlemmer og et stort antal gæster derudover var mødt op.


Humøret var højt og omgivelserne smukke, da Fords 100-årsjubilæum i Danmark for nylig blev fejret med et stort anlagt sensommertræf på Fyn.Besøgende havde mulighed for at se alle fire generationer af Ford Capri hos både N. Kjær Bilcentret og på Egeskov Slot på dagen, hvor man tilmed kunne nyde synet af alle de otte forskellige Ford-modeller, der gennem tiden er blevet kåret til Årets Bil i Danmark – senest Ford Focus i 2019.

Fejringen tog sit afspring med åbent hus hos N. Kjær Bilcentret i Svendborg, der trakterede de mange gæster med formiddagskaffe og en bid brød. Herefter kørte klubben til Egeskov Slot, hvor viften af Ford-biler blev udstillet i området ved Egeskov Veteranmuseum. I løbet af dagen blev præmiepokaler uddelt til en flot blå Ford Escort Mk. I og en velholdt orange Ford Taunus, der begge gjorde sig positivt bemærket.

På falderebet blev der afholdt en quizkonkurrence blandt alle deltagende med præmier sponsoreret af blandt andre Ford Motor Company.

Se flere billeder fra begivenheden på Ford Classic Clubs hjemmeside.

Kilde: Ford Motor Company Danmark

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.