Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Banedanmark giver kaffe og siger tak for tålmodigheden
NyhedMandag den 2. september siger Banedanmark tak for tålmodigheden til de mange pendlere, der de seneste fem måneder har måttet tage bussen, mens banen mellem Næstved og Nykøbing F. er blevet gjort klar til den kommende elektrificering og højere hastighed. Det betyder, at pendlerne på sigt får mere klima- og miljøvenlige tog

”Vi vil gerne sige tak for tålmodigheden til pendlere og naboer til banen. Det vil vi gerne markere med at give kaffe til de morgenfriske passagerer på Næstved, Lundby og Vordingborg Stationer i tidsrummet fra kl. 06.30-09.00. Vi ved godt, at vi har trukket store veksler i løbet af de seneste måneder, men det er også et stort anlægsprojekt, der løbende over de kommende år giver gevinster for passagererne,” siger Klaus S. Jørgensen.

”Når udbygningen af Ringsted-Femern Banen er færdig, får passagererne kortere rejsetider, færre forsinkelser og en mere stabil drift. Samtidig binder banen det danske transportnet endnu tættere sammen med det europæiske, når Femern Bælt-forbindelsen åbner.”

På mandag begynder togene igen at køre mellem Næstved og Vordingborg. Mellem Vordingborg og Nykøbing F fortsætter togbusserne med at køre frem til og med den 7. september. Derefter kører der togbusser mellem Orehoved og Nykøbing F.

Pendlere skal være opmærksom på, at togbusserne ikke stopper på Orehoved Station i perioden fra den 2.september til den 7. september.

Forlængelsen af perioden med togbusser mellem Vordingborg og Nykøbing F skyldes, at færdiggørelsen af strækningen mellem Orehoved og Vordingborg er blevet tidsmæssigt udfordret på grund af ekstra blød bund syd for Vordingborg Station samt nedbrud på en vigtig entreprenørmaskine.

Informationschef i DSB, Tony Bispeskov, oplyser, at rejsetiden med togbus mellem Nykøbing F og Vordingborg stort set er den samme som mellem Nykøbing F og Orehoved.

”Rejsetiden med Togbus mellem Nykøbing F og Vordingborg kommer til at være 30-33 minutter. Det er 1-4 minutter længere, end når vi kører via Orehoved,” siger han.

Hurtigtogene og stoptogene kører mellem Vordingborg og København H/Østerport, og de supplerende myldretidstog kører mellem Næstved og København H/Østerport.

Han gør desuden opmærksom på, at DSB den 31. august indvier en ny P-plads på det tidligere pakhusområde ved Vordingborg St.

Banedanmark understreger, at sporarbejdet mellem Nykøbing F og Orehoved følger planen, og at det fortsat er forventningen, at det slutter den 28. september.

Rejseplanen vil være opdateret med ændringerne.

Sådan kører trafikken:
• Fra den 2. september kører togene igen mellem Næstved og Vordingborg.

• Fra den 8. september kører der igen tog mellem Vordingborg og Orehoved.

• Fra den 29. september kører der igen tog mellem Orehoved og Nykøbing F.

Togbusser:
• Fra den 2. september til og med 7. september kører der således togbusser mellem Vordingborg og Nykøbing F, og fra 8. september til 28. september kører togbusserne mellem Orehoved og Nykøbing F.

Kilde: Banedanmark
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.