Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Politi - To gange narkotikafangst ved grænsen
NyhedSamarbejdet mellem Udlændingekontrolafdelingen (UKA Vest) og Told resulterede i fund af især ecstasy, blandt andet i en norsk Tesla

Samarbejdet mellem Toldstyrelsen og Syd- og Sønderjyllands Politi i den særlige Politi- og Toldenhed i Padborg har de seneste dage resulteret i to narkotikasager ved grænsen.

To syriske mænd bosat i Østrig kom tirsdag kørende over grænsen ved Frøslev. Her blev de udtaget til kontrol.

I bilen blev der fundet ca. tre kg ecstasy, ca. 300 gram kokain og ca. 300 gram MDMA. De to mænd på henholdsvis 38 år og 31 år blev anholdt og sigtet for narkotikasmugling.

Onsdag blev mændene fremstillet i grundlovsforhør i retten i Sønderborg. Her blev de af dommeren varetægtsfængslet i fire uger.

En anden narkotikasmugler blev afsløret ved Frøslev grænseovergangen onsdag og dømt torsdag.
Den 32-årige hollandske mand, som er bosat i Norge, kom onsdag ved 16-tiden kørende til grænsen, hvor hans bil, en Tesla, af medarbejderne i den særlige Politi- og Toldenhed blev udvalgt til kontrol.

Kontrollen afslørede, at der i bilen var skjult 516 ecstasy-piller. Manden blev derfor sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191.

Retten i Sønderborg idømte ham så torsdag en straksdom på syv måneders ubetinget fængsel og seks års indrejseforbud. Teslaen blev beslaglagt med henblik på dækning af sagsomkostninger.

Manden modtog dommen.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi bestående af operativt personale, efterforskere og analytikere. UKA Vest er placeret i Padborg – tæt på landegrænsen til Tyskland. UKA Vest bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i grænseregionen - eksempelvis omrejsende kriminelle grupper og arbejder i den forbindelse tæt sammen med Landespolizei, Bundespolizei og Zoll i Tyskland. På vegne af Dansk Politi hjemtager UKA Vest personer, der eksempelvis pågribes i Tyskland med tyvekoster fra Danmark. Det sker igennem europæiske arrestordrer, og personerne strafforfølges efterfølgende i Danmark for den begåede kriminalitet. UKA Vest har endvidere ansvaret for den midlertidige grænsekontrol til Tyskland. I grænseregionen patruljerer UKA Vest, Landespolizei og Bundespolizei sammen i fælles patruljer for også operativt at bekæmpe den grænseoverskridende kriminalitet. Smugling over landegrænsen til Tyskland har et særligt fokus i UKA Vest og en særlig Politi- og Toldenhed i Padborg gennemfører på baggrund af analyser og efterretninger indsatser rettet mod indsmugling af narkotika, våben, højt beskattede varer m.v.

Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.