Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen - Styrelsen sætter sager om kompensation som følge af SAS-strejken i bero
NyhedSom følge af pilotstrejken hos SAS i foråret 2019 har Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen modtaget en række klager over SAS vedrørende manglende udbetaling af kompensation. Der er nu anlagt sager ved domstolen om dette spørgsmål. Styrelsen vil afvente udfaldet af sagerne ved domstolen og sætter derfor behandlingen af modtagne klager i bero.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er blevet bekendt med, at der er anlagt sager ved Københavns Byret, hvor retten skal tage stilling til en række passagerers ret til kompensation som følge af de aflysninger, forsinkelser og boardingafvisninger, der opstod i forbindelse med pilotstrejken hos SAS i foråret 2019.

Da der er tale om en principiel sag, hvor rettens afgørelse vil have en afgørende betydning for styrelsens behandling af andre kompensationssager, der tager afsæt i den samme pilotstrejke, så vil styrelsen afvente udfaldet af sagerne ved domstolen.

I takt med at retten behandler sagen, vil Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen løbende vurdere, om det fortsat er hensigtsmæssigt at holde sagerne i bero.

Det er alene sager, der gælder krav om kompensation, som styrelsen sætter i bero, idet passagerers krav om refusion fortsat bliver behandlet.

​​​​​​​Det betyder, at styrelsen fortsat behandler sager, der vedrører passagerers udlæg i forbindelse med forplejning, overnatninger eller køb af nye flybilletter som følge af pilotstrejken i SAS i foråret.

Kilde: Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.