Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Jernbanen skal have et serviceeftersyn
NyhedTransportminister Benny Engelbrecht sætter gang i et serviceeftersyn af jernbanen. Serviceeftersynet skal tilvejebringe et samlet opdateret overblik og en samlet plan for de mange igangværende projekter og gennemførelsen af den forudsatte togtrafik. Det skal sikre, at det frem mod 2030 lykkes både at få gennemført de mange forbedringer af infrastrukturen og sikre den bedst mulige trafikafvikling til gavn for passagererne.

De igangværende og kommende mange projekter på jernbanen er gensidigt afhængige. Det gælder blandt andet udrulningen af nye signaler, som vil betyde færre forsinkelser for passagererne og elektrificeringen af centrale dele af jernbanen, som vil muliggøre en grønnere togdrift.

En ændring i tidsplanen for ét projekt har ofte stor betydning for mange andre projekter. Samtidig påvirker den høje aktivitet betingelserne for at afvikle togtrafikken. Der er derfor behov for en tæt koordinering, så det frem mod 2030 lykkes både at få gennemført de mange forbedringer af infrastrukturen og sikre den bedst mulige trafikafvikling til gavn for passagererne.

Transportminister Benny Engelbrecht mener, at et serviceeftersyn vil være et godt redskab i den forbindelse.

- Der er mange vigtige projekter i gang på jernbanen. Og når tidligere erfaringer viser, at der løbende er behov for at samle trådene og derigennem sikre, at tidsplaner og økonomi er afstemt projekterne imellem, så synes jeg, at vi skal give jernbanen et samlet serviceeftersyn, udtaler ministeren og fortsætter:

- Et serviceeftersyn vil give os et godt overblik, så vi ved, at der ligger en plan for, hvordan vi kommer i mål med de allerede igangsatte projekter og samtidig sikre trafikafviklingen.

- Vores fokus må og skal være, hvordan vi kommer igennem den kæmpe omstilling til fremtidens moderne jernbane på en måde, der sætter passagerne i fokus og sikrer det bedst mulige togprodukt til danskerne.

Det samlede serviceeftersyn skal tilvejebringe et samlet opdateret overblik og en samlet plan for de mange igangværende projekter og gennemførelsen af den forudsatte togtrafik. Serviceeftersynet vil skulle gentages med passende mellemrum i lyset af ny viden og nye beslutninger. Og så skal serviceeftersynet indeholde en samlet vurdering af den aktuelle situation på jernbanen, herunder hvilke særlige udfordringer, muligheder og indsatsområder, der er relevante at sætte fokus på i de kommende år.

Læs en beskrivelse af serviceeftersynet nedenfor.

Se videoen, hvor transportministeren forklarer, hvorfor jernbanen skal have et serviceeftersyn.

Beskrivelse af serviceeftersyn af jernbanen

Kilde: Transport- og Boligministeriet

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.