Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
El, vand, dæk og fodboldbaner på programmet
NyhedÅrets Temadag, som afholdes af Dækbranchen Danmark og Rådet for Større Dæksikkerhed, nærmer sig med hastige skridt. Vanen tro er det Teknologisk Institut i Taastrup der lægger rammer til – og som altid i september måned. Denne gang onsdag den 25. september.

Dæk har i alle henseender indflydelse på vores liv og dækbranchen har et stort ansvar. Et omfattende udviklingsarbejde ligger bag hvert nyt dæk, og producenterne skal se langt ud i fremtiden. Miljø, bæredygtighed og cirkulær økonomi er prioriteret højt, og derfor er det naturligt, at snøre det hele sammen med en række spændende oplæg og talere på Temadagen.

Elbiler fylder en hel del, både i den branchemæssige og offentlige debat, så i Dækbranchen ser vi naturligvis også på, hvilken indflydelse elbiler får på fremtidens dækudvikling og -salg.

Miljøet er nok i endnu højere grad på alles læber og ligeledes her, har dæk en stor indflydelse. Hvordan ser det ud med gummirester i vandmiljøet og når udslidte dæk bliver genanvendt til gummigranulat på alverdens kunstgræsfodboldbaner, er det så godt eller skidt? Og hvad sker der i sidste ende med fodboldbanerne og gummiet derfra, når de engang er opbrugt?

Disse er nogle af emnerne på Dækbranchens årlige Temadag på Teknologisk Institut, hvor deltagelse som altid er gratis for alle, men tilmelding påkrævet. Tilmelding kan foretages på https://daekbranchendanmark.dk/2019, hvor programmet kan ses.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.