Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Vehco overtager frameLOGIC, en førende polsk leverandør af flådestyringsløsninger og understreger sin position i Europa.
NyhedSom et resultat af overtagelsen styrker Vehco sin tilstedeværelse i Polen og tager et strategisk skridt imod positionen som en førende leverandør blandt leverandører af flåde- og transportstyringsløsninger i Europa.Vehco, der tilhører AddSecure-gruppen, udbyder af flådestyringssystemer (FMS), annoncerede i dag overtagelsen af frameLOGIC, en førende polsk producent af cloud-løsninger til flådestyring (FMS), transport (TMS) og feltarbejde (MWM).

Siden sidste år, da AddSecure overtog Vehco, har virksomheden aktivt implementeret sin strategi for dynamisk vækst og vision om at stræbe efter at blive en førende leverandør af løsninger til flådestyring i Europa. Med overtagelsen af frameLOGIC vil Vehco fremskynde sin vækst og udvide sit tilbud med nye løsninger. For frameLOGIC er erhvervelsen en mulighed for at tilslutte sig en stor europæisk leverandør og få adgang til Vehcos innovative viden og erfaring inden for it-systemer til køretøjsflådestyring.

"Vi er glade for at byde frameLOGIC velkommen til Vehco-familien. frameLOGIC har opbygget et stærkt team af specialister og skabt fantastiske løsninger baseret på de nyeste teknologier. Begge virksomheder kan nu bruge deres erfaring og søge yderligere synergi. Vores kunder vil uden tvivl drage fordel af at være i stand til at vælge fra en bredere portefølje af løsninger og vores fælles erfaring." - siger Johan Frilund, administrerende direktør for Vehco.

"Det er meget spændende for os, at vi kan blive medlem af Vehco og være en del af deres ekspansive rejse. Overtagelsen vil skabe nye muligheder for markedsinnovationer og hjælpe med at opnå den formodede vækst og forretningsskala. Det er til gavn af vores kunder, som får en stærk portefølje af løsninger og adgang til erfaring af hele Vehco-gruppen.” - kommenterer Michał Szprynger, administrerende direktør for frameLOGIC

"Overtagelsen giver begge virksomheder mulighed for markant at styrke deres markedsposition. Vehco og frameLOGIC supplerer hinanden og vil bestræbe sig på at blive en førende leverandør af FMS- og TMS-løsninger i Europa sammen." - tilføjer Stefan Albertsson, administrerende direktør for AddSecure.

FrameLOGIC vil fortsat blive styret som et uafhængigt selskab og vil bevare sit brand. Michał Szprynger vil blive medlem af Vehcos udvidede ledelse og rapportere direkte til den administrerende direktør, Johan Frilund.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.