Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Minister vil drøfte løbehjulserfaringer med kommunerne
NyhedTransportminister Benny Engelbrecht mødtes i dag med partierne bag forsøgsordningerne om små motoriserede køretøjer. Ministeren fik i den forbindelse ordførernes opbakning til at indlede en dialog med de største kommuner om deres erfaringer med de nye køretøjer i bybilledet.

Der blev taget noter og stillet spørgsmål fra begge sider af mødebordet, da Færdselsstyrelsen i dag præsenterede transportminister Benny Engelbrecht og partierne bag forsøgsordningerne om små motoriserede køretøjer (Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Venstre, Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Alternativet) for en status på blandt andet de elektriske løbehjul, der er en del af forsøgsordningerne om små motoriserede køretøjer.

- Det var udbytterigt for mig og for hele aftalekredsen at få en status på de to forsøgsordninger, som vi alle har oplevet som en integreret del af de største danske byers infrastruktur. Særligt de åbenlyse udfordringer i en række større byer med elektriske løbehjul har fanget både befolkningen og mediernes interesse. Jeg vil fortsat afvente de igangværende evalueringer, før jeg sammen med de øvrige partier tager stilling til, hvad der i givet fald skal ændres i forsøgsordningerne, fortæller transportminister Benny Engelbrecht.

Ministeren og ordførerne afsøgte på mødet mulighederne for at fremrykke evalueringen, der forventes at være færdig i januar næste år. Ifølge Færdselsstyrelsen er det ikke muligt grundet det begrænsede datagrundlag, da forsøgsordningen først blev sat i gang tidligere på året.

Ministeren fik på dagens møde desuden aftalekredsens opbakning til at indlede en dialog med de største kommuner i forhold til at dele deres erfaringer med de nye motoriserede køretøjer med henblik på at kunne ændre vejloven, så det bliver lettere for kommuner og udlejningsvirksomheder at tilbyde køretøjerne til brugerne i fremtiden.

Kilde: Transport- og Boligministeriet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.