Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Altanvirksomhed får 44 nye montørbiler fra Ford
NyhedAltan.dk sender deres montører på gaden i 44 nye arbejdsbiler med bedre plads ogmere komfort. De nye montørbiler kommer til at spille en vigtig rolle som medarbejdernes rullende kontorer, når de arbejder på altan- og elevatorprojekter. Virksomheden nærmer sig 150 ansatte, og det betyder større investeringer for at sikre arbejdsglæden hos medarbejderne.

Den,der smører godt, kører godt, og alt går som smurt hos Altan.dk, der i dag præsenterer 44 nye montørbiler til deres ansatte. Den store udskiftning i bilparken skyldes, at montørerne i altan- og elevatorvirksomheden savnede ekstra plads og mere komfort i hverdagen.

”Vihar faste montørteams på hver sag, og de tilbringer mange timer om dagen i deres biler. Derfor er det vigtigt, at bilerne er komfortable – det er trods alt deres ”kontor”. Vi bruger mange kræfter på at øge voreskunders livskvalitet med altaner og elevatorer. Så det er helt naturligt, at vi samtidig skaber et godt arbejdsmiljø – både på pladserne, på kontorerne og på vejene. Jeg håber, at vores montører får stor glæde af de nye biler, ” siger Casper Gorm Knudsen, der er administrerende direktør i Altan.dk.

De 44 nye biler leases hos Selandia Automobiler A/S, Ford i Ringsted, og direktøren forudser en glat overgang til de nye montørbiler. Han er særligt glad for den store udskiftning, da det giver lejlighed til at få Altan.dks nye logo og visuelle identitet på bilerne. Det nye logo, der snart præger montørernes biler rundt om i landet, symboliserer samtidig, at Altan.dk og Alevator for alvor er smeltet sammen til én virksomhed.

”Vi har i år fået nyt logo, nye hjemmeside og lagt vores elevatordel ind under Altan.dk, så dette er jo en oplagt mulighed for at få det nye design på alle vores montørbiler. Det har vi set frem til, og jeg glædermig til at se det nye logo rundt omkring i bybilledet,” siger Casper Gorm Knudsen.


Den nye model
Montørerne kan se frem til at køre i den nyeste Transit Courier fra Ford. Salgschef, Jesper Poulsen, fra Selandia Automobiler A/S er glad for aftalen og ser frem til at arbejde sammen med Altan.dk.

”Vi er rigtig glade for at give Altan.dks montører en ny og komfortabel køreoplevelse. Det er en rummelig bil, der er hurtigt reagerende og let at køre i byerne, selvom det er en kompakt varevogn. Altan.dk havde en bil på prøve, hvor de testede den og fik en fornemmelse af, om modellen passede til deres behov,” fortæller Jesper Poulsen. Han mener, at det er et oplagt valg afmontørbil og tilføjer at Selandia Automobiler A/S, som er er Ford forhandler i Næstved, Slagelse, Ringsted og Sorø, er glade for at kunne levere biler til en stor dansk virksomhed. Bilerne skal fremover også serviceres hos Selandia.
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.