Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Bilindretningssystemet SR5 modtager Plus X Award
NyhedBilindretningssystemet SR5 fra Sortimo International har vundet den prestigefyldte Plus X Award som “Årets bedste produkt 2019”.

Det nye og innovative bilindretningsløsning SR5, som blev præsenteret af Sortimo International på varebilmessen IAA i 2018, har for nylig modtaget prisen for “Årets bedste produkt 2019” i kategorien “Tilbehør til biler”. Prisen blev tildelt af ekspertjuryen for den internationalt anerkendte Plus X Award. Sortimo, som er førende på markedet for bilindretninger og smarte mobilitetsløsninger, glæder sig over prisen, som anerkender leverandørens bilindretning som et bæredygtigt,innovativt og banebrydende produkt inden for bilindustrien.

Plus X Award er verdens største innovationspris for teknologi, sport, bil og livsstil, og prisen hædrer mærker for deres overlegne kvalitet og innovative fordele. Sortimos bilindretningsløsning SR5 overbeviste det internationaleekspertpanel, der består af repræsentanter fra mere end 80 forskellige sektorer. Baggrunden var produktets kvaliteter i to henseender, og det blev endvidere tildelt fire af de syv Plus X Award-godkendelsesmærker som en anerkendelse af følgende egenskaber:høj kvalitet, funktionalitet, ergonomi og design.

Med den nye SR5-bilretning gør Sortimo det muligt for erhvervsdrivende, serviceteknikere og flådekunder at organisere deres arbejdspladser optimalt i selv de trangeste rum. Takket være SR5kan interne virksomhedsprocesser forbedres yderligere, og arbejdsgange kan gøres langt mere målrettede og effektive, hvilket bidrager til en øget produktivitet i hverdagen. Bilindretningen har meget smalle dimensioner, hvilket sikrer optimal udnyttelse afdet disponible lasterum i varevognen. SR5 bidrager til et effektivt mobilt arbejdsmiljø, såvel som fuld integrering af værktøjer, maskiner o.a. materiel til ethvert behov. Det skyldes ikke mindst bilindretnings-konfiguratoren mySortimo konfigurator, som giveren lang række tilpasningsmuligheder.

Bilindretningsløsningen SR5 har modtaget Plus X Award i kategorien “Best Product of the Year 2019”.Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.