Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Scania Driver Academy er nu AMU godkendt uddannelsescenter
NyhedEfter i mange år at have afholdt EU-efteruddannelser via udliciteringsaftaler med godkendte AMU-centre, har Scania Danmark nu fået sin egen godkendelse.

Det betyder at Scania Driver Academy fremadrettet er godkendt af Undervisningsministeriet til selv at udbyde AMU-uddannelser på Godstransport området.

”Vi har meget stor erfaring indenfor området, da vi i mange år har afholdt EU- efteruddannelsen, men med vores egen godkendelse kan vi nu udvide vores tilbud og fremadrettet også tilbyde en bred pallette af uddannelser lige fra kørekort til lastbil og anhænger, til diverse certifikater som ADR, kvalifikations bevis og meget andet.” udtaler Erling Petersen, ansvarlig for Scania Driver Academy.

”Vores undervisere er meget erfarne undervisere og alle tidligere lastbilchauffører. Derudover opretter vi kun hold på maksimalt 16 deltagere, så vi sikrer at alle får udbytte af den undervisning der finder sted.” afslutter Erling.

Med udgangspunkt i den daglige kontakt med markedet, kan Scania sikre at der altid tilbydes uddannelser der matcher transportbranchens behov. Derudover er strategien at der altid undervises i nye biler udstyret med nyeste teknologi.

Erling Petersen, leder af Scania Driver Academy, ser frem til at servicere virksomheder og chauffører i meget større omfang end tidligere og tilbyder at skræddersy løsninger til den enkelte virksomheds uddannelsesbehov.

Scania Driver Academy, Tættest på transportbranchen.


Scania vil fremadrettet tilbyde en bred pallette af uddannelser lige fra kørekort til lastbil og anhænger, til diverse certifikater som ADR kvalifikations bevis m.m.


Kilde: Scania Danmark

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.