Nordsjællands Veterantog
Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Arriva og 3F Københavns Chauffører får pris for efteruddannelse
NyhedTURs Uddannelsespris 2019 går til Arriva Danmark A/S og 3F Københavns Chauffører for et målrettet arbejde med efteruddannelse, der blandt andet har baggrund i mulighederne i PensionDanmarks nye efteruddannelsessite.

Modtager af Transporterhvervets Uddannelsers ”TURs Uddannelsespris 2019” bliver Arriva Danmark A/S og 3F Københavns Chauffører, der torsdag eftermiddag modtog prisen i København.

Arriva Danmark A/S og 3F Københavns Chauffører modtager hæderen for en særlig indsats for over 100 buschauffører, der i forbindelse med udvidelsen af metroen i København var fyringstruede. Her har PensionDanmarks nye efteruddannelsessite, der skaber overblik over mulighederne i kompetenceudviklingsfondene, været et afgørende redskab i indsatsen for, at blandt andet massivt fokus på efteruddannelse af chaufførerne har hjulpet til at undgå afskedigelser.

Ellen Elllehammer, uddannelseskonsulent 3F Københavns Chauffører (tv.) og Ole Schmehl Højris, driftschef hos Arriva Danmark A/S (th) modtager TURs Uddannelsespris 2019. FOTO: Transporterhvervets Uddannelser

”Det er en velfortjent anerkendelse til Arriva Danmark og 3F Københavns Chauffører for en fortræffelig indsats for at efteruddanne buschaufførerne. Det er glædeligt, at PensionDanmarks efteruddannelsessite har bidraget til arbejdet ved at skabe bedre overblik over mulighederne for efteruddannelse via de overenskomstaftalte kompetencefonde. Eksemplet viser, hvor afgørende det er, at både ufaglærte og faglærte udnytter mulighederne for at efteruddanne sig,” siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

Det blev i motivationen for valget af Arriva-casen nævnt, at PensionDanmarks nye efteruddannelsessite har været medvirkende til, at medarbejderne kunne få bedre overblik over deres muligheder for efteruddannelse i HTSK-fonden, som de er omfattet af. PensionDanmark har desuden bistået medarbejderne og virksomheden undervejs i processen.

I foråret 2019 lancerede PensionDanmark det nye efteruddannelsessite, hvor medlemmerne og deres arbejdsgiver får et 360-graders overblik over efteruddannelsesmuligheder i kompetenceudviklingsfondene, allerede gennemført uddannelse og efteruddannelse samt erhvervserfaring. Det danner det bedst mulige grundlag for at finde de relevante kurser til at opkvalificere den enkelte medarbejder.

Da der er over 4.000 forskellige godkendte efterefteruddannelsesmuligheder ift. kompetenceudviklingsfondene, kunne det tidligere være langt mere uoverskueligt for det enkelte medlem og virksomheden at lokalisere og få overblik over relevante efteruddannelsesmuligheder, der gives tilskud til.

Kilde: PensionDanmark


Læs også på TUR.dk via dette Link
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.