Nordsjællands Veterantog
Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Sager mod Kombardo Expressen afvist
NyhedTo sager mod Kombardo Expressen indbragt for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er nu blevet trukket tilbage. Det sker, efter Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har meddelt begge klagere, at deres sager ellers ville blive afvist.

Kombardo Expressen er et samarbejde mellem Molslinjen og Herning Turist. Konkurrenter til den succesfulde busrute klagede til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen – de klager er nu trukket tilbage.

Kombardo Expressen er født i et samarbejde mellem Herning Turist og Molslinjen i 2017. Busruten mellem Aarhus og København blev en øjeblikkelig succes, og siden er antallet af ruter og busser vokset.Først kom der en klage fra Flixbus vedrørende Kombardo Expressen på Kattegat.

Senere kom en klage fra busoperatører på Bornholm, hvor Kombardo Expressen kører mellem Rønne og København. Klagen handlede Kombardo Expressens priser og salgsbetingelser på færgeruten Rønne-Ystad og busruten Rønne-København.

Styrelsen har meddelt Molslinjen, at de efter en grundig undersøgelse af samtlige klagepunkter ikke finder, at der er et grundlag for at gå videre med sagerne, og at klagerne derfor vil blive afvist, medmindre klagerne trækker klagerne tilbage.

Dette har klagerne gjort.

”Vi er glade for, at begge sager som forventet er trukket tilbage. Det betyder, at vi kan fortsætte vores arbejde med Kombardo Expressen”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Kombardo Expressen kører til København fra Aarhus, Aalborg og Rønne.


Kilde: Molslinjen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.