Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
ITD lukker ned for forsikringsaktiviteter i udlandet
NyhedDet er yderst vanskeligt at få en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked, og derfor stopper ITD Forsikringsmægler sine aktiviteter og lukker filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt.

I 2015 besluttede ITD at oprette et forsikringsmæglerselskab med filialer i Rumænien og Polen, hvor ITD som forsikringsmægler skulle betjene internationale vognmænd med attraktive forsikringsløsninger. Siden har der været arbejdet ambitiøst med først opstart af mæglerselskabet ITD Forsikringsmægler og senere med udrulning af forsikringskonceptet ud mod kunderne.

- Udviklingen i mæglerselskabet viser desværre, at det er yderst vanskeligt at opnå en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked. ITD har på den baggrund besluttet at lukke filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt, fortæller ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, der tilføjer, at ITD Forsikringsmægler nu afleverer sin tilladelse til at drive mæglervirksomhed til Finanstilsynet.

Som en konsekvens af ovenstående nedlægges alle stillinger i ITD Forsikringsmægler, og der indgås fratrædelsesaftaler med medarbejderne i mæglerselskabet. I Danmark gælder det direktør i ITD Forsikringsmægler, Arne H. Hansen, og chefkonsulent John Olesen.

ITD Forsikringsservice fortsætter

ITD fortsætter som hidtil med ITD Forsikringsservice og Tryg-samarbejdet, hvor ITD tager sig af de medlemmer og kunder, der har aftale med TRYG.

- Det er glædeligt, at vi har et ekstremt godt samarbejde med Tryg, og vores aftale er på et meget højt niveau, hvilket gør, at vi har en af markedets bedste forsikringsaftaler for vognmænd. Det tæller blandt andet gode priser herunder en konkurrencedygtig pris på arbejdsskadeforsikring. Vi har også fået nye autoprodukter med bedre og bredere forsikringsdækning. De forbedringer betyder, at mange af ITD’s medlemmer – og mange andre - er på vej tilbage til vores forsikringsordning. Det er vi rigtig glade for, siger Carina Christensen.

Det betyder, at du fortsat kan ringe og e-maile til de kontaktpersoner, der har betjent dig indtil nu i ITD Forsikringsservice.


Kilde:ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.