Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL enig med transportministeren: Kørselsrekvirenterne bør selv anlægge P-pladser!
NyhedDet er forståeligt, at transportminister Benny Engelbrecht, i forbindelse med den langvarige debat om manglende rastepladser, nu efterlyser handling fra den del af transportbranchen, der beskæftiger mange vognmænd og chauffører. Især dem, der opererer med underbetaltudenlandsk arbejdskraft, og presser fragtpriserne ned for danske vognmænd og chauffører For ministeren har jo ret i, at det ikke er en statslig opgave at sikre lastbilparkering, og langtidsparkering, til alle udlændinge. Det er statens opgave at sikre et rimeligtantal rastepladser, men ikke at hjælpe kørselsrekvirenterne.

Vi er helt enig med Benny Engelbrecht i kravet om handling, for FDL har gentagne gange opfordret de store kørselsrekvirenter til at etablere gode overnatnings-faciliteter med ordentlige senge, toilet, bad og køkken, siger kontorleder Jens Groot, FDL. Men vi er ikke enig i, at der er rastepladser nok, og der er for mange rastepladser med urimeligt ringe sanitære faciliteter. Når det er sagt, synes vi, ministeren skal presse de store aktører, som alt for længe har kørt på frihjul, ogvia dårligt betalte udlændinge har spoleret erhvervet for seriøse danske vognmænd.

Som forholdene er lige nu, hvor der langtidsparkeres udenlandske, og for den sags skyld, også danske lastbiler i alle hjørne og kroge i landet, er der ingen forretning i at etablere sikre lastbilrastepladser i Danmark. Spørg Circle K i Padborg om deres belægningsgrad.Der er ingen af de omtalte lastbiler, som vil betale en bøjet femøre for en sikker lastbilrasteplads. Så kære politikere, kontrollen med såvel ulovlig som uhensigtsmæssig lastbilparkering, er simpelt hen for dårlig. Og den abe sidder faktisk på politikernesskuldre.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.