Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Regeringen dropper VVM-undersøgelse af Mariager Omfartsvej
NyhedTransportminister Benny Engelbrecht mener, at skatteborgernes penge kan bruges bedre end på en VVM-undersøgelse af Mariager Omfartsvej. De penge, som den tidligere regering sammen med Dansk Folkeparti besluttede at afsætte til en VVM-undersøgelse af projektet, bliver derfor rullet tilbage.

VLAK-regeringen og Dansk Folkeparti afsatte med finanslovsaftalen for 2019 12 millioner kroner til en VVM-undersøgelse af Mariager Omfartsvej. Siden har der været stillet spørgsmål til opbakningen til projektet, og S-regeringen mener, at pengene kan bruges bedre andre steder. Derfor vil det fremgå af regeringens kommende finanslovsforslag, at projektet rulles tilbage.

- Jeg mener ikke, at vi fortsat skal kaste skatteborgernes penge efter Mariager Omfartsvej, siger transportminister Benny Engelbrecht og fortsætter:

- Der er så mange projekter rundt omkring i hele landet, hvor trafikanterne holder i timelange bilkøer grundet trængsel på vejene. Derfor mener jeg, at vi skal tænke os godt og grundigt om, inden vi beslutter, hvilke projekter vi vil prioritere. Og da der ikke længere ser ud til at være opbakning til omfartsvejen i Mariager, synes jeg, det er naturligt, at vi ikke bruger penge på fortsat at undersøge projektet.


Transportministeren ønsker en bred aftale om fremtidens infrastruktur, som kan holde - også selvom regeringsmagten skulle skifte. Derfor vil alle Folketingets partier blive indkaldt til forhandlinger om en ny infrastrukturplan.

Kilde: Transport- og Boligministeriet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.