Nordsjællands Veterantog
Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - Lobbyisterne har frit spil, men: Politikeres økonomiske valgtilskud et problem
NyhedKommentar af Preben von Skjoeth, FDL.

Efter afsløringen af Kurt Beier-sagen, har mange gode kræfter bl.a. FDL, arbejdet på at komme den slags forhold til livs. Løsningen er en mere langt intens bekæmpelse af social dumping og misbrug af underbetalt udenlandsk arbejdskraft. Menfor at det skal lykkes, er det tvingende nødvendigt at få bremset postkasseselskaber, fiktive vikarbureauer og den systematisk iværksatte cabotagekørsel. Noget, som politikerne på Christinsorg, for længst burde have gjort noget ved.

Mens nogle af ærlig mening søger at bekæmpe det virvar af gentagne ulovligheder, som seriøse danske vognmænd er oppe mod, er det besynderligt, at politikerne ikke har gennemskuet det skuespil, der foregår hos ITD. Det er ingen hemmelighed, at man i ITD sigeret, og gør noget andet. ITD har i mange år dyrket en omfattende lobbyvirksomhed og har adskillige borgerlige (læs især Venstre) politikere på listen over dem, som ITD yder nogle klækkelige valgtilskud til.

ITD´s rådgivning i etablering af udenlandske selskaber, herunder postkasseselskaber, er landsskadelig virksomhed. Det er forargeligt, at ITD´s lobbyister konstant søger at spændende ben for nye tiltag mod fair konkurrence, mens ITD foregiver at være med påstramninger. Det er skuespil af værste skuffe. Jeg er enig med 3F´s Jan Villadsen, når han understreger, at ITD, i alliance med østeuropæiske vognmænd og speditører, stort set har gjort alt for at sabotere alle nye EU-regler.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.