Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
DEKRA udvider med truck- og krankurser
NyhedEkspansionen fortsætter hos DEKRA, Danmarks største udbyder af transportkurser, der nu tilføjer truck- og krankurser til deres kursustilbud.

Det har længe været en drøm for DEKRA at kunne udbyde netop de to kurser.

”Truck- og krankurserne supplerer vores andre kurser rigtig godt. Som lastbilchauffør er det en stor fordel at have et truck- og/eller krancertifikat. Det glæder os derfor, at vi nu får mulighed for at tilbyde vores kursister at kunne tage alle kurserne hos os,” udtaler Peter Laursen, koncerndirektør hos DEKRA Danmark.

Først truck dernæst kran

Truckkurset vil først blive udbudt på DEKRAs kursuscenter i Brøndby, men ambitionen er, at kurset skal udbydes på en række af DEKRAs kursuscentre i hele landet i løbet af efteråret og i starten af det nye år. Selvom DEKRA ikke tidligere har udbudt truckkurser, har de alligevel erfaring inden for området.

”Vi har allerede god erfaring inden for området, da vi i flere år har undervist i truck på vores erhvervsuddannelse til faglært lastbilchauffør i Brøndby. At vi nu får mulighed for at tilbyde kurset til alle vores kursister, er vi super glade for,” udtaler Peter Laursen.

Mens de første truckkurser allerede er planlagt, er DEKRA stadig i gang med at planlægge deres fremtidige krankurser. Planen er, at de første krankurser bliver udbudt i starten af det nye år på flere kursuscentre i landet.

Det nyeste udstyr og indendørs undervisning

På truckkurset i Brøndby kan deltagerne se frem til undervisning med nyt og moderne udstyr. Samtidig bliver DEKRA i Brøndby den eneste skole i Danmark, der tilbyder et indendørs truckkursus. Kurset kommer til at foregå i en stor hal, hvor der er god plads til at lære at betjene og føre en truck samt lave alle kursets praktiske øvelser.

Stor interesse for truckkurset

Den 4. november starter det første truckkursus hos DEKRA i Brøndby, og interessen for kurset har allerede været stor. DEKRA kan således allerede nu melde om kun få ledige pladser tilbage på deres første hold. Den store interesse glæder DEKRA, der ser frem til at byde de første kursister velkommen på kurset.

Stort udvalg af kurser

DEKRA udbyder allerede et stort udvalg af kurser og uddannelser inden for transporterhvervet, herunder bl.a. kørekort til lastbil, bus og taxi samt certificeringskurser til transport af farligt gods og befordring af bevægelseshæmmede.

Kilde: DEKRA

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.