Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - Socialdemokratiets oplæg til trafikforhandlinger: Infrastrukturplanen skal være grøn og visionær
NyhedStår det til den ny socialdemokratiske transportordfører, Thomas Jensen, skal den kommende infrastrukturplan være både grøn, visionær og fremtidsholdbar. Men der er ingen detaljer i Thomas Jensens udsagn. Det er mere et udspil, hvor der tales og skrives i såkaldteoverskrifter. Men hvis Thomas Jensens ord holder stik, er det glædeligt, at der satses på et bredt forlig. Så vi venter spændt på, om det bliver et bredt forlig eller om støttepartierne umuliggør en bred aftale

Kort før valget fremlagde de blå partier den såkaldte ”investeringsplan”, som havde mere karakter af et valgoplæg, lyder det fra Thomas Jensen, der fortsætter: Stik imod den ellers gode og lange tradition på transportområdet var planen ikke baseret på et bredtflertal. Kun de blå partier var blevet inviteret til de velkendte forhandlinger. Socialdemokratiet ville meget gerne have deltaget konstruktivt i forhandlingerne om en ny trafikaftale. Men vi blev ikke inviteret, siger Thomas Jensen.

Efter valget var der ikke længere flertal for de blå partiers valgoplæg og der skal derfor forhandles en ny aftale på plads med det nye Folketing. Den nye regering agter at gøre tingene anderledes. Vi ønsker en bred aftale. Og jeg vil godt understrege, at investeringeri den størrelsesorden, der bliver tale om, i den grad kræver ro og stabilitet, fordi de løber over så mange år. Derfor skal vi have en plan, der er funderet hen over midten i dansk politik.

I Socialdemokratiet ser vi frem til samarbejdet. Vi går til arbejdet med et åbent sind, og vi vil meget gerne lytte til alle gode ønsker fra alle Folketingets partier. Danskerne fortjener at få klarhed om de fremtidige trafikinvesteringer. Og Danmark fortjener,som tidligere understreget, en seriøs infrastrukturplan, som både er grøn, visionær og fremtidsholdbar. Derfor håber vi, at samtlige partier vil medvirke til et så godt resultat, som det overhovedet er muligt.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.