Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Krone på charmetur overfor skoleelever
NyhedRekruttering og fastholdelse af arbejdskraft er ikke kun en her-og-nu opgave for virksomhederne i transportsektoren. Der skal også kigges fremad for at tiltrække medarbejdere med de kompetencer, somsektoren skal bruge i fremtiden.

Derfor inviterer en af landets største trailerleverandører Krone ScanBalt i Padborg nu godt 50 elever fra henholdsvis 5. klasse på Lyreskovskolen og elever fra skolen 10. Aabenraa på virksomhedsbesøg i uge 41.

-Det er vigtigt på et tidligt tidspunkt at vise eleverne i Folkeskolen, hvilke muligheder de har for en uddannelse i transportsektoren. Alle skal jo ikke på gymnasiet. Der er mange og gode internationalekarrieremuligheder med en erhvervsfaglig uddannelse. Vi skal bruge speditører, mekanikere, logistikspecialister, salg- og marketingmedarbejdere, siger HR Manager Merete Thøgersen, Krone ScanBalt.

Med en baggrund som handelsassistent med speciale i auto har Kristoffer Lønbæk taget et karrieremæssigt skift og er i dag ansvarlig for Krones salg af trailere til kunder øst for Storebælt. I uge 41 fortæller han folkeskoleelever om mulighederne foren spændende fremtid i transportsektoren.


I år vil eleverne bl.a. møde Kristoffer Lilholm Lønbæk, der - med en baggrund som handelsassistent med speciale i auto - i dag er ansvarlig for Krones salg af trailere og reservedele til kunder østfor Storebælt.

-Med besøget håber vi også at give eleverne en bedre indsigt i, hvad der sker i det lokale erhvervsliv. Padborg er jo trods alt et af Europas største og mest betydningsfulde transportcentre, og dethar man da lov til at være lidt stolt af. Det skaber jo mange spændende arbejdspladser, siger Merete Thøgersen.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.