Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Jobmesse skabe kontakter og jobs
NyhedI uge 39 afholdte DEKRA for 7. gang jobmesser i 5 byer i Danmark. Jobmesserne var en stor succes med over 1.000 besøgende og knap 80 deltagende vognmænd og virksomheder på landsplan. På jobmessen havde ledige og andre interesserede mulighed for at gribe nogle af de mange ledige chaufførjobs, der lige nu er blandt de danske vognmænd

Branchen mangler chauffører

Der er et stigende behov for nye chauffører i Danmark, hvor der forventes at komme til at mangle op mod 2.500 nye chauffører i 2019. Det viser en stor undersøgelse foretaget af Voxmeter på vegne af DEKRA. Den store mangel skyldes en kombination af en høj gennemsnitsalder blandt de nuværende chauffører samt en markant vækst i transportsektoren.

Tilslutningen af vognmænd og virksomheder, der var på udkig efter nye chauffører til deres virksomheder, var derfor stor til messen.

Nemmere og hurtigere rekruttering

Ifølge koncerndirektør i DEKRA Danmark, Peter Laursen, letter jobmessen rekrutteringsfasen for både vognmænd og ledige.

”Jobmessen har vist sig at lette rekrutteringen for virksomhederne og jobsøgningen for de ledige, både de erfarne og de helt nye chauffører. Vognmændene kan på få timer møde rigtig mange spændende kandidater, hvor en stor del er klar til at gå direkte i job. De ledige har mulighed for at komme og møde vognmændene og præsentere sig personligt for dem. Det giver ofte langt mere end at sende en traditionel ansøgning,” siger administrerende direktør i DEKRA, Peter Laursen.

Et skridt tættere på drømmejobbet

Tilbagemeldinger fra de deltagende vognmænd tyder på, at der skal drikkes rigtig meget kaffe de kommende uger. På de første 4 jobmesser blev der i alt lavet aftaler om 49 jobsamtaler. Samtidig førte jobmesserne også til et par konkrete ansættelser på selve dagen. Endnu mangler stadig tilbagemeldinger fra årets største jobmesse i Brøndby, som havde over 300 tilmeldte. De gode resultater glæder koncerndirektør Peter Laursen

”Hvis vi vil chaufførmanglen til livs, må vi gøre rekrutteringen nemmere. Det gør vi med vores jobmesser. Når jeg ser, hvor mange mennesker vi hjælper videre på vores jobmesser, bliver jeg bekræftet i, at jobmesserne er en god ide.” udtaler han.


Kilde: DEKRA
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.