Nordsjællands Veterantog
Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 15

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - Unfair bøde-opkrævning: Hvorfor inddrager SKAT nu ikke Gældsstyrelsen?
NyhedI betragtning af, hvor mange gange FDL har henvendt sig til såvel skatteministre, Justitsministre og transportministre, og deres udvalgsformænd, er det utroligt, at der ikke sker noget m.h.t. gældsinddrivelse af bøder til udlændinge. Som detfremgår af dagen udgave af Lastbil Magasinet, er der siden 1. januar i år, uddelt 2.847 bøder på hver 2.040 kr. til udenlandske chauffører, men kun 382 af dem har betalt bøderne.

Hvilket vil er ensbetydende med, at statskassen, alene på disse P-bøder, går glip af langt over fem millioner kr. I FDL undrer vi os over, at SKAT ikke har inddraget Gældsstyrelsen, for det er jo der, man skal hente pengene ind, siger FDL´s kontorleder Jens Groot. Ikke for specielt at jagte udlændinge, men det er horribelt, at SKAT på denne måde har været med til at øge konkurrenceforvridningen.

Det er komplet horribelt, og en hån mod seriøse danske vognmænd og chauffører, at udlændingene slipper, mens danskerne må betale ved kasse 1. Det er fuldt forståeligt, at vores medlemmer og deres kolleger over det ganske land, er frustrerede. FDL har fleregange skrevet om det samme problem, som man nu også kan læse om i medierne, forstår det hvem der kan. Hvorfor reagerer politikerne ikke?

Læser de ikke de samme medier? Hvad skal vi egentlig med en 25 timers parkerings begrænsning, på de danske restpladser, her fylder udenlandske lastbiler en betydelig del. Vi fik 25 timers begrænsning i et forsøg på at få stoppet udenlandske chauffører ulovligeugehvil i lastbilen, og det var en god ide, men den virker altså ikke, og det er danske chauffører som betaler bøderne for den ulovlige parkering 2040 kr.

De udenlandske chauffører smider blot parkeringsvagternes bødeforlæg væk, mens de griner af, som de siger syd for grænsen ” Die blöden Dänen“. Men hvor længe, skal vi blive ved med at finde os i den helt urimelige forskelsbehandling. Er vi ikke nået dertil,hvor nok er NOK? Det mener FDL i hvert fald. Men hvordan får vi vækket de slumrende politikere og deres højt lønnede embedsmænd?

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.