Nordsjællands Veterantog
Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 9

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Bornholm er også Europas næstbedste ferieø om vinteren
NyhedVerdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler har netop kåret Bornholm til Europas næstbedste ferieø. Driftige bornholmere vil den kommende vinter insistere på at holde solskinsøen åbent hele vinteren, og samtidig varsler Bornholmslinjen vildt vinterudsalg på færgebilletter til Bornholm.

Bornholm er populær som aldrig før. Turisterne har hele året valfartet til øen, som netop er blevet kåret til Europas næstbedste ferieø. Bornholm er dog langt mere end en populær sommerø. Bornholm har nemlig masser at byde på i den kolde årstid – og denne gang vil store dele af Bornholm være klar til vinter-turisterne.

Bornholm har masser at byde på også i den kolde årstid - og denne vinter vil der for første gang være åbent mange steder. (Foto: Destination Bornholm)


I Svaneke har op mod 20 butikker valgt at trække vintertæppet af Bornholm og holde vinter-åbent.

”Vi har snakket om dette i rigtigt mange år nu. Jeg tror på, at lige nu har vi chancen for faktisk at få succes med at fjerne begreber som lav- og højsæson – fremover snakker vi bare om sæson, siger Jens Borup Pedersen fra Restaurant Svaneke Bryghus”.

Og turen dertil bliver historisk billig. Prisen på mere end 100.000 billetter sættes fra uge 44 og resten af året ned til bare 99 kroner for en bil inklusive fem personer.

Den unikke natur på Bornholm er altid åben, og også øens kulturliv vil slå dørene op til arbejdende værksteder, madskoler, bisonture og museer, så vintergæsterne har gode tilbud at vælge imellem, ligesom de kan vælge mellem Bornholms mange gode overnatningssteder og restauranter.

Årsagen til optimismen på Bornholm er, at op mod 20 procent flere gæster det seneste år har taget turen til Bornholm.

”Måske kan Bornholm blive Europas bedste vinter-ferieø. Vi tror på det, og byder ind med så billige billetter, at alle kan være med”, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

De mere end 100.000 billetter sælges efter først-til-mølle-princippet. De 99 kroner er for en bil inklusive fem personer på ruten mellem Rønne og Ystad. Turen mellem Rønne og Køge koster 199 kroner.


Kilde: Molslinjen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.