Transport 2019
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 9

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Nettog Hobby
Scania præsenterer Danmarkspremiere inden for turistbus segmentet på PersonTransport i Herning
BusDen perfekte kombination: Scania Touring HD

Scania Touring byder på en fremragende samlet driftsøkonomi ved at kombinere brændstofeffektivitet og driftstid med vores 100 % dedikation til kvalitet – og understøtter dette med vores enestående service og support. Euro 6-motoren, der udelukkende anvender SCR-teknologi, er i sig selv meget brændstoføkonomisk og kan køre på 100% biodiesel til fordel for miljøet.
Scania præsenterer en Danmarkspremiere og bæredygtighed på et helt nyt niveau til regional buskørsel på PersonTransport i Herning
BusEnestående CO2-besparelser: Scania Interlink LD Hybrid

I overensstemmelse med Scanias førende position inden for biobrændstof kan den nye Euro 6-hybriddrivlinje drives med op til 100 % biodiesel. Euro 6-motoren, der udelukkende anvender SCR-teknologi, er i sig selv meget brændstoføkonomisk, og med parallelhybridsystemet spares der endnu mere brændstof (op til 25%). I modsætning til andre hybridsystemer er dette system optimeret til regionalkørsel, og det kan bruges ved hastigheder op til 100 km/t.
FDL - Rasteplads-problematikken: Masser af muligheder for at øge antallet af pladser
NyhedDet store spørgsmålstegn i trafik-aftalen mellem regeringen og DF er om aftalen holder stik, eller vi får en rød regering, som kasserer planen. Men er det lige så stort et spørgsmålstegn, om der er indført udgifter til udbedring af rastepladser i aftalen. Og hvor store er disse udgifter så? Er de for store til hurtigt at komme i gang med en optimering ved motorvejsnettet, større landeveje og i nær tilknytning til danske byer. Det haster med flere pladser, og - som FDL tidligere har skrevet – behøver de altså ikke at koste en bondegård.
MÅ JEG LIGE KOMME MED ET FORSLAG,- - HR. JUSTITSMINISTER ?
DebatDu skal jo sikre,- at gældende love bliver håndhævet over hele landet !

Du står jo i spidsen for landets Politistyrke,- at enhver art !

Du bestemmer vel også lidt,- - omkring såkaldte "kampagner" !

Du tillader jo allerede et voldsomt Politiopbud,- - -til fodboldkampe !


DU SKULLE PRØVE NOGET NYT,- - - OG GAVNLIGT !
Opbyggere klar til Transport 2019
NyhedFlere end 60 leverandører af trailere, kranbiler, tankvogne, blokvogne og opbygninger står klar i MCH Messecenter Herning, når dørene åbnes til Skandinaviens største transportmesse 21.-23. marts.

Der arbejdes på højtryk rundt omkring på værksteder i Danmark og resten af Skandinavien. Målet er at blive klar med de nyeste og mest innovative opbygninger, så de kan udstilles på Transport 2019 i MCH Messecenter Herning den 21.-23. marts.

Opbyggerne fylder det meste af messecentrets tre største haller, og flere af branchens førende leverandører bakker endnu engang op om messen.
Letbanen i Aarhus reducerer driften henover weekenden
NyhedSmå revnedannelser i bremserne på nogle letbanetog kræver nærmere inspektion. Derfor kører Letbanen med reduceret drift de kommende dage.

I forbindelse med planlagt vedligehold af letbanetog, er der konstateret mindre revnedannelser i bremseskiverne på to af Aarhus Letbanes i alt 12 letbanetog af typen Tango. Revnerne er ganske små – under to mm dybe – og reducerer ikke letbanetogets bremseevne.
DI Transport - Ny EU-ekspertgruppe om rastepladser
NyhedEU-Kommissionen vil tage fat på arbejdet med at fremme sikre rastepladser i EU. DI Transport er udpeget til ekspertgruppen.

Europa-Kommissionen har offentliggjort en ny undersøgelse, der viser, at der i EU i dag mangler 400.000 sikre parkeringspladser.

Spørgsmålet om sikre og sikrede parkeringsområder er en væsentlig del af drøftelserne om de sociale og markedsmæssige elementer i EU’s Vejpakke
TUR.dk - SCT Transport sender medarbejdere på mentorkursus
NyhedI sidste uge var syv medarbejdere fra SCT Transport på mentorkursus hos Dekra. ”Det er en investering, der giver gevinst, når et lærlingeforløb kommer godt fra start”, fortæller Mette Vang, HR-konsulent hos SCT Transport.

- I mange dele af vores virksomhed er det vigtigt, at vi forstår, at det er en lærling, vi har med at gøre. På mentorkurset fik jeg en grundlæggende forståelse for, hvordan lærlingen oplever det at komme ind og være en del af virksomheden, fortæller Mette Vang, HR-konsulent hos SCT Transport A/S.
DSB’s nye app tilbyder hjælp til rejsen
NyhedDSB lancerer ny app, der kan mere end at klare billetkøbet. Den nye app tilbyder at være rejsekammeraten, der har styr på billetten og kan hjælpe med at finde information om rejsen.


”Vi har længe haft et ønske om at forbedre DSB’s App, så den i højere grad kan give kunderne den information, de har brug for ét sted. Med den nye app, er vi kommet et godt stykke ad vejen. Målet er at tilbyde kunden mere individuel hjælp til at planlægge sin rejse, finde den rette billet og modtage relevant trafikinformation til rejsen,” siger Aske Wieth-Knudsen, underdirektør i DSB.
Stor bødestraf til lastbilchauffør og vognmand for manglende kørselsdokumentation
NyhedEn rumænsk lastbilchauffør står til en bøde på 120.000 kr. for manglende dokumentation af kørslen i en rumænsk lastbil, medens vognmanden på objektivt ansvar bliver præsenteret for en bøde på 240.000 kr. i samme sag.

En politipatrulje fra Tungvognscenter Øst i Greve kontrollerede i dag fredag den 15. marts 2019 på Køge Bugt Motorvejen ved rastepladsen i Karlslunde en rumænsk lastbil med tilkoblet dansk sættevogn.
Politiet advarer mod pirattaxaer i Esbjerg
NyhedTo unge mænd blev adskillige tusinde kroner fattigere efter en tur med en uautoriseret taxa.

Det kan blive dyrt at skaffe en billig taxa.

Det måtte to borgere sande i Esbjerg i sidste weekend. De var blevet snydt af pirattaxaer og har efterfølgende meldt hændelserne til Syd- og Sønderjyllands Politi.
Transit Connect finalist til Årets Varebil i Danmark 2019
AutoFord Transit Connect er blevet udråbt som finalist til Årets Varebil i Danmark 2019. Nyheden kommer i kølvandet på Transit Connects nylige sejrstitel som Årets Varevogn 2018.

Med nomineringen fortsætter den gode stime for Transit Connect, som udgør en vigtig del af Fords stærke varebilsprogram, der også omfatter bestselleren Transit Custom, den kompakte Transit Courier og den store 2-tons Transit.
CPH: Ny milliard-udvidelse af terminalen giver plads til 40 mio. passagerer om året
NyhedDer er udsigt til masser af ekstra lys og luft i terminalerne og bagageudleveringen, når Københavns Lufthavn udvider terminalbygningen med 80.000 m2 ved det travle område mellem Gates C og B. I morgen løftes sløret for, hvem der skal tegne og planlægge projektet sammen med Københavns Lufthavn.

Københavns Lufthavn gør nu klar til det hidtil største byggeprojekt på rejsen mod en lufthavn med plads til 40 millioner passagerer. Der planlægges en udbygning af terminalområdet på i alt 80.000 m2 - en udbygning så stor, at den svarer til at bygge et mindre supersygehus.
TV - MV - 8 måneder efter afsløring: Ingen nye regler for lovløse lastbiler
NyhedSelvom der er gået 8 måneder, siden beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) overfor TV MIDTVEST slog fast, at hans ministerium var i gang med at genindføre kontrollen af transporter af blandt andet industrifisk, er der endnu ikke sket noget nyt på området.

Det bekræfter ministeren nu i en skriftlig udtalelse til TV MIDTVEST. Ministeren forklarer, at området har vist sig mere kompleks end først antaget, og det faktum, at vores naboer har lignende regler på området, gør at arbejdet trækker ud. Læs og se mere på TV MIDTVEST via dette Link
Bilejere med ubetalte motorregninger
NyhedSkattestyrelsen tager fat i bilejere, som trods gentagne rykkere ikke har betalt deres motorafgifter. De pågældende har for nylig modtaget et varslingsbrev – og nu begynder politiet at inddrage de første nummerplader. Aktionerne fortsætter i den kommende tid.

Politiet har klippet de første nummerplader hos bilejere, der ikke har betalt motorafgifter. De pågældende fik først et brev fra Skattestyrelsen med besked om deres manglende betaling.
Politi - Færdselsuheld / spirituskørsel – Nordhøj, Køge
NyhedKl. 1734 rykkede politiet ud til p-pladsen i transportcentret, hvor en spirituspåvirket lastbilchauffør havde påkørt en sættevogn.

Efter ankomst til stedet foretog politiet anholdelse af en spirituspåvirket, 42-årig mand fra Ukraine, der som fører af en lettisk lastbil var kørt ind i en sættevogn.
Regeringen og Dansk Folkeparti sikrer ro om bilafgifterne
NyhedDen nye WLTP-metode til udregning af bilers brændstofforbrug har den seneste tid skabt usikkerhed om bilafgifterne. Det skal ikke være dyrere for danskerne at købe biler. Derfor er regeringen og Dansk Folkeparti enige om at forlænge den nuværende overgangsordning til udgangen af 2020 for at sikre ro om bilafgifterne og tryghed om beskatningen for nye bilkøbere.

Danskerne kan trække vejret roligt, hvis de står over for at skulle købe ny bil. Den seneste tid har der været usikkerhed om, hvorvidt den nye WLTP-metode,