Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
"MAN LIGGER SOM MAN HAR REDT" !
DebatHeldigvis er dette eksempel noget der KUN pynter på statistikken !

MEN,- der viser også tydeligt,- at kontrol SKAL have en "høj standard" !

Derfor skal man straks stoppe "Topchefernes" oplysninger,- - -fulde af "salgslak" !

Politikerer må IKKE lyve overfor Folketinget !


HVORFOR MÅ "TOPCHEFER" SÅ LYVE, - - - O V E R F O R - - POLITIKERNE ?
Tungvognskontrol i Århus
NyhedNæsten et hundrede lastbiler blev torsdag 28. august 2019 tjekket i stor tungvognskontrol på Århus Havn.

Kontrollen var en koordineret indsats mellem politiets Tungvognscenter Nord, TOLD og Færdselsstyrelsen.

TOLD kontrollerede i alt 97 lastbiler, hvoraf 85 kom en tur i scanneren.

Politiets opmærksomhed blev i den forbindelse henledt på 44 af de 97 lastbiler – hvoraf 13 var udenlandske lastbiler.
Vejtransportalliancen til møde i København om Vejpakken
NyhedTransport- og Boligministeriet har netop været vært for det sjette møde for eksperter og attachéer i Vejtransportalliancen. Mødets formål var at forberede sig på de kommende forhandlinger om Vejpakken.

Danmark var i januar 2017 med til at stifte Vejtransportalliancen, der består af en række ligesindede lande med fælles mål om at prioritere færdselssikkerheden, sikre fair konkurrence i vejtransportsektoren og forbedre de sociale vilkår for chauffører.
Kombardo Expressen stopper ved CPH
NyhedKombardo Expressen på Bornholm har hidtil kørt direkte mellem Rønne og København. Men nu opfylder bussen et stort ønske fra bornholmerne og lægger vejen forbi Københavns Lufthavn.

Et stop i Københavns Lufthavn har været et stort ønske fra bornholmerne til Kombardo Expressen. Det ønske opfyldes nu.

”Allerede på Folkemødet 2018, hørte vi mange gange, at et stop i Københavns Lufthavn var en nødvendighed, men Københavns Lufthavn har været igennem omfattende ombygninger, og det har betydet, at det ikke har været muligt for Kombardo Expressen at få en plads ved den travle lufthavn.
Vognmand taget for omfattende snyd
NyhedTungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi standsede en lastbil, som endte med at blive én af mange sager for en vognmandsvirksomhed.

Torsdag den 29. august 2019 standsede Tungvognscenter Øst ved Midt- og Vestsjællands Politi en tysk indregistreret lastbil på vejene i Køge.

Under kontrollen af lastbilen blev det klart for betjenten, at der var uoverensstemmelser mellem chaufførens forklaringer og de fremviste fragtbreve,
Nedtællingen er begyndt: Kronprinsesse Marys Bro åbner for trafik om præcis 1 måned
NyhedOm præcis en måned kan biler, lastbiler og motorcykler benytte Kronprinsesse Marys Bro, når de skal over Roskilde Fjord. Den nye bro forventes at aflaste Kronprins Frederiks Bro mærkbart og at give tidsbesparelser til trafikanterne på op til 30 minutter i morgenmyldretiden.

Broen er landfast, asfalten er lagt, autoværnet er sat op og betalingsanlægget er rejst. Efterhånden mangler Kronprinsesse Marys Bro kun at blive officielt indviet, inden trafikanter kan indtage den firesporede motortrafikvej henover Roskilde Fjord.
Nyt om vejarbejder - Vejdirektoratet lægger ny asfalt på E47 Helsingørmotorvejen ved Humlebæk
TrafikFra søndag den 1. september og tre uger frem lægger Vejdirektoratet ny asfalt på E47 Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Humlebæk på en strækning på cirka 5 kilometer.

Arbejdet starter med lokale reparationer i belægning og affræsning af den gamle belægning. Herefter udlægges der ny belægning, og til slut påføres der striber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.
Vognmand mistænkt for omfattende snyd og lovbrud
NyhedI slutningen af juli måned, standsede Sydøstjyllands Politi, Tungvognscenter Syd rutinemæssigt en dansk lastbil i nærheden af Vejle. Kontrollen viste ret hurtigt, at der var overtrædelse af køre- og hviletidsbestemmelserne.

Det var vognmanden selv, der førte lastbilen, men han havde ikke helt styr på dokumenterne. Det viste sig nemlig, at der ikke var indhentet de nødvendige tilladelser til godskørsel.
Husk at ombytte dit britiske kørekort til et dansk
NyhedNår Storbritannien forlader EU, skal du som herboende borger have et dansk EU-kørekort for at køre i Danmark. Det er allerede nu muligt at ombytte dit britiske kørekort til et dansk EU-kørekort, og hvis du ombytter det, før Storbritannien træder ud af EU, vil ombytningen foregå efter de smidigere EU-regler.

Storbritannien træder efter planen ud af EU senest den 31. oktober 2019. Når det sker, vil det ikke længere være muligt for herboende borgere at køre i Danmark på et kørekort udstedt af Storbritannien.
Politi - To gange narkotikafangst ved grænsen
NyhedSamarbejdet mellem Udlændingekontrolafdelingen (UKA Vest) og Told resulterede i fund af især ecstasy, blandt andet i en norsk Tesla

Samarbejdet mellem Toldstyrelsen og Syd- og Sønderjyllands Politi i den særlige Politi- og Toldenhed i Padborg har de seneste dage resulteret i to narkotikasager ved grænsen.

To syriske mænd bosat i Østrig kom tirsdag kørende over grænsen ved Frøslev. Her blev de udtaget til kontrol.
FDL Nyhed - Tidligere transportminister Ole Birk Olesen: Benny Engelbrecht skal holde, hvad S har lovet
NyhedHvis man ikke kan fremme sin sag ved at tale sandt, så er det fordi man har en dårlig sag. Det fastslår tidligere transportminister, Ole Birk Olesen fra Liberal Alliance og fortsætter:

Sådan er det også med transportminister Benny Engelbrecht, som forsvarer, at han har skrottet Socialdemokratiets valgløfte om nye veje i bl.a. Midt- og Vestjylland. Det gør han ved, i strid med sandheden, at påstå, at der ikke længere er flertal for at igangsættebyggeriet af vejene.
MOVIA - Plustur får dig hele vejen fra A til B
NyhedPlustur bliver fra 2. september 2019 en del af Rejseplanen i Ringsted Kommune. Det betyder, at du kan bestille en plustur via Rejseplanen, når bus og tog ikke rækker hele vejen. Ordningen er for alle.

Man skal kunne bo og arbejde overalt på Sjælland. Men selvfølgelig ved vi også, at bussen eller toget ikke kører hele vejen til sommerhuset eller hele vejen ud til gården. For at give mere kollektiv transport der, hvor der ikke kører så mange busser og tog, har Movia udviklet et nyt tilbud - plustur, som fra 2. september bliver en del af den kollektive transportservice i Ringsted Kommune. I forvejen findes plustur i ni andre kommuner på Sjælland, hvor borgerne har taget rigtig godt imod den nye service.
Forligskreds har genovervejet Vinge Station
S TogForligskredsen har genovervejet projektet med en S-togsstation ved Vinge, da Dansk Folkeparti er udtrådt af forligskredsen, og da Banedanmark har konstateret, at projektet ikke kan holde sig inden for den økonomisk afsatte ramme. Forligskredsen konstaterer, at projektet er så fremskredent, at man kører videre med stationen.

Banedanmark har konstateret en fordyrelse af projektet med anlæg af en ny S-togsstation ved Vinge i forhold til det hidtil budgetterede. Fordyrelsen følger blandt andet af, at Banedanmark har modtaget tilbud på to entrepriser, som begge er højere end forudsat i budgettet
Kontrol på Grenaa Havn – flest lastbiler i fin form
NyhedPolitiets Tungvognscenter Nord (TCN) foretog onsdag den 28. august 2019 en koordineret kontrol på havnen i Grenaa. 16 ud af 20 lastbiler var fejlfri.

Politiets Tungvognscenter Nord (TCN) stod onsdag den 28. august 2019 ved middagstid bag en kontrolaktion på havnen i Grenaa. Her blev 20 lastbiler set nøje efter i sømmene af politiet. De 16 bestod uden fejl og mangler, mens fire køretøjer måtte sigtes for 21 overtrædelser.
DEKRA Bilsyn åbner storvognshal i Odense
NyhedDEKRA Bilsyn ekspanderer indenfor syn af store køretøjer og åbner 2. september synshal i Odense, denne gang alene til tunge køretøjer.

”DEKRAs overordnede vision er at gøre verden til et sikrere sted, og globalt DEKRA den største bilsynsvirksomhed. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet – vi vil være den foretrukne lokale synshal der hvor vi er repræsenteret”, siger finansdirektør i DEKRA Danmark, Bo Bay Hougaard.
FDL Nyhedsbrev - Henning Hyllested, Enhedslisten: Bedre kollektiv trafik giver plads på vejene
NyhedEnhedslisten er, som bekendt, ikke blandt de partier, som går ind for, at vi skal have udbygget, og forbedret, det danske vejnet. Det har vi bedt transportordfører Henning Hyllested fra EL, om at uddybe. Skal man tro på Henning Hyllested, som jeg kender somen åben og ærlig politiker, er Enhedslisten ikke ene om at have det synspunkt på det trafikale område. Og Henning Hyllested har sine gode grunde til at satse mere på den kollektive trafik.

I Enhedslisten mener vi, at trængselsproblematikken er en af de væsentligste at få løst – ikke mindst af hensyn til godstransporten på landevej, siger Henning Hyllested. Vi er af den opfattelse, at trængslen ikke løses ved at udbygge (motor)vejnettet, snareretværtimod.
Herning Kommune sætter strøm til skraldet
NyhedFra 1. januar 2021 vil cirka 10.000 husstande i kommunen blive betjent af fire el-skraldebiler.

Herning Kommune har netop afsluttet et udbud på affalds-området. Udbuddet indeholdt et krav om fire el- eller biogas-skraldebiler.

Byrådet havde sagen på dagsordenen tirsdag aften, og der forventes indgået en aftale med Meldgaard Miljø. Virksomheden kom med det billigste tilbud, og opgaven løses ved hjælp af blandt andet fire el-skraldebiler.
Stort skridt videre mod fremtidens jernbane
NyhedTransportminister Benny Engelbrecht er lørdag i Vordingborg for at markere genåbningen af strækningen Næstved-Vordingborg og sige tak for tålmodigheden til passagererne efter et halvt år med omfattende fornyelse og opgradering af banen

Transportminister Benny Engelbrecht er lørdag i Vordingborg for at markere genåbningen af strækningen Næstved-Vordingborg og sige tak for tålmodigheden til passagererne efter et halvt år med omfattende fornyelse og opgradering af banenEn gennemrenoveret og ombygget station med ny gangbro, nye elevatorer, nyt spor og ny parkeringsplads i Vordingborg er lørdag formiddag rammen, når transportminister Benny Engelbrecht sammen med Banedanmark og Vordingborg Kommune kan sige tak for tålmodigheden til passagerer og naboer til banen efter et halvt år uden tog.
SKUFFENDE CHR. JENSEN,- - -MEGET SKUFFENDE !
DebatNår selv formanden for FDL,- synger "anden stemme" i hylekoret,- er det rystende !

Der stort set KUN sandheder i det manden skriver,- og EN usandhed !

Hvorfor kan man ikke bare forholde sig til,- at vi ER medlem af EU !

Dette alene,- gør det ulovligt at give nogen monopol !


DET VED CHR. JENSEN UDMÆRKET !
Nu kan alle lære at regne den rigtigt ud
NyhedRegning og matematik er for mange et hadefag i skolen, men næsten alle skal bruge det i hverdagen. Nu kan alle lære at regne med den populære portal MatematikFessor.dk, som mange kender fra deres børn

Det er stort set umuligt at begå sig på arbejdsmarkedet, hvis man ikke kan et minimum af regning og matematik. Mange jobfunktioner kræver, at man skal regne noget ud for at løse en arbejdsopgave. Det samme gælder i forhold til uddannelse og efteruddannelse.
Ford Mustang fejrer 55 år med ny jubilæumsudgave
AutoDen nye jubilæumsudgave er bygget på den seneste Ford Mustang med samme stærke 5-liters V8-motor med 450 hk og har flere unikke og eksklusive designdetaljer både ind- og udvendigt.

“Mustang befinder sig i et helt eksklusivt selskab af biler, der har været i produktion i over et halvt århundrede – uden på noget tidspunkt at give afkald på den begejstring, som verdens bedste sælgende sportsvogn stadig vækker hos kunderne,” udtaler Roelant de Waard, vicepræsident for Marketing, Sales & Service hos Ford Europa. ”Vores nye Mustang55 udgør selve essensen af Mustang med en kombination af ydeevne, iøjnefaldende design og teknologiske features som indbygget FordPass Connect-modem og B&O-audio.”
Oprørt FDL-formand: 3F-monopol i strid med den fri organisationsret
NyhedDet er socialisme af værste skuffe, hvis den socialdemokratiske regering gør alvor af snakken om at give 3F monopol på transportmæssige overenskomster. Det er et vildt overgreb mod retten til frit at organisere sig – eller laden være med at være medlem af enorganisation. Det siger en oprørt Christian Jensen, mangeårig formand for FDL. I et demokratisk samfund, som de socialistiske partier råber så højt om, kan det ikke være rigtigt, at man handler så diktatorisk. Er vi virkeligt kommet så langtud, at vi Danmark ikke EU-domstolens og EU´s charter.
NEMESIS "ITD",- - - NEMESIS !
DebatFlere års kursusvirksomhed,- er meget snart spildt !

Talrige medlemmer hos "ITD" vil stå med et værdiløst "diplom" !

Derfor er reaktionen fra "ITD",- faktisk ventet !

"Kristelig Arbejdsgiverforening" derimod,- -reagerer overraskende !


HVAD STÅR "KRISTELIG" EGENTLIG FOR ?
Forslag fra FH og DA er lige til papirkurven
NyhedKA-direktør Karsten Høgild advarer politikerne mod forslag fra FH og DA, fordi det vil være en monopolisering af 3Fs overenskomst.

I Arbejdsgiverforeningen KA finder vi det stærkt beklageligt, at Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har valgt at misbruge arbejdet i Padborg-udvalget til at cementere 3Fs magtmonopol på transportområdet.
Uhyggelige tal: Så mange danskere falder i søvn bag rattet
NyhedManglende søvn og bilkørsel er en cocktail, der er ligeså farlig som at køre spirituskørsel, men alligevel erkender tusindvis af danske bilister, at de er faldet i søvn bag rattet eller har haft svært ved at holde sig vågne, mens de kørte bil.

Træthed hos bilister er hvert år skyld i mange ulykker på de danske veje, men alligevel erkender halvdelen af danske bilister, at de har haft svært ved at holde sig vågne, mens de kørte bil. Det viser en ny rundspørge, som Kantar Gallup har foretaget for Gjensidige Forsikring.