Nordsjællands Veterantog
Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
FDL - Branchen er ladt i stikken: Synshaller er ikke gearet til troværdige bremsetest
NyhedDer er tilsyneladende ingen særlig hjælp at hente fra danske synshaller med hensyn til fejlfri elektroniske udskrifter af bremsetest. For efter et FDL-rundspørge til en række synshaller, kan vi konstatere, at det står mere end sløjt til. Kunet enkelt synssted meldte positivt tilbage, dog uden at det var et betryggende svar. Den pågældende synshal har det nødvendige udstyr, men synshallens medarbejderne ved ikke, hvordan de skal anvende det tekniske udstyr.
TV2 Øst - Stor kontrol af lastbiler - problemer med fire ud af ti
Nyhed- Goddag. Jeg vil godt se kørekort, chaufføruddannelse og vognmandstilladelse, siger politiassistent, Johnny Klindt Jacobsen fra Midt og Vestsjællands Politi, der netop har stoppet en lastbilschauffør i Korsør – lige før Storebæltsbroen.

Midt- og Vestsjællands Politi og flere andre myndigheder gennemførte tirsdag en landsdækkende kontrol af lastbiler på motorveje.
FlixBus støtter globale klimastrejker - gratis rejser til strejkedeltagere
NyhedFor at gøre det muligt for flere at tilslutte sig den store internationale klimaindsats, vil FlixBus godtgøre busbilletter til klimastrejkerne 20. og 27. september. Med FlixBus’ nyligt annoncerede plan for at være helt klimaneutral i 2030, stræber mobilitetsudbyderen til stadighed for at gøre klimavenlige rejsemuligheder endnu grønnere.

Folk rundt omkring i verden samles den 20. og 27. september for at kræve handlinger på klimaområdet fra regeringer, virksomheder og samfundet som helhed. FlixBus støtter denne vigtige bevægelse, da virksomheden mener, at alle har et kollektivt ansvar for at holde klimaændringerne i skak.
3F formand: Vores tillidsfolk gør et fremragende stykke arbejde
NyhedFormanden for 3F reagerer skarpt på kritik af 3Fs tillidsvalgte. Vi har tusindvis af dygtige tillidsvalgte, og ingen skal betvivle hverken retten til det fri fagforeningsvalg eller 3Fs ret til at organisere.


”Jeg tror helt og fast på et stærkt fællesskab som afgørende fundament for gode løn- og arbejdsvilkår. Det viser hele vores historie os. Ingen kan have to meninger om, at der er frit fagforeningsvalg. Men når borgerlige politikere og medier fortsætter med at drage tvivl om selve retten til at organisere medarbejdere på danske arbejdspladser og bruger en konkret sag til at sværte de tusindvis af dygtige tillidsvalgte og kollegaer, som hver dag gør et fremragende stykke arbejde på 12.000 arbejdspladser, så er vi nødt til at reagere skarpt,” siger forbundsformanden for 3F, Per Christensen.
Kronprinsesse Marys Bro indvies af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen
TrafikDanmarks nye bro, Kronprinsesse Marys Bro, over Roskilde Fjord indvies lørdag den 28. september. Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen vil forestå indvielsen af højbroen, der er en del af Fjordforbindelsen ved Frederikssund.

Med Kronprinsesse Marys Bro kan trafikanterne inden længe vælge mellem to broer, når de skal krydse Roskilde Fjord. Kronprinsesse Marys Bro vil aflaste den eksisterende bro, Kronprins Frederiks Bro, når den åbner for trafik mandag den 30. september.
DSB - Tag S-toget – og en ven gratis med
S TogDSB inviterer pendlere i og til hovedstadsområdet til gratis at tage en ven med på tur i S-toget i alle weekender resten af året. Målet er at huske pendlerne på fordelene ved de røde S-tog, så flere vælger toget også i fritiden.

For rejsende med et pendlerkort, der enten begynder eller slutter i en zone fra 1 til 99 i hovedstadsområdet, kan de gratis tage en ven, ægtefælle eller kæreste med i S-toget alle weekender resten af året. Tilbuddet gælder fra natten til lørdag den 21. september og helt frem til midnat søndag den 29. december 2019.
Grønne klimaskærme kan opsuge vand og bremse trafikstøj
NyhedNy type klimaskærme, som skal skåne beboere fra trafikgener og samtidig tage vand fra skybrud, testes i København.

En helt ny type kombineret klima- og støjskærm, som både kan håndtere store regnmængder fra skybrud og mindske gener fra trafikstøj skal nu testes i Folehaven i Valby, en af Københavns mest trafikerede veje med 45.000 biler i døgnet.
ATL - Flere bliver uddannet til chauffør
NyhedI løbet af fire måneder fra marts til juni i år var der 268 lærlinge, som begyndte på vejgodstransportuddannelsen. I samme periode var der 172, som forlod uddannelsen – hovedparten med et svendebrev. Det er et godt tegn, mener ATL.


I slutningen af juni var 714 lærlinge tilknyttet vejgodstransportuddannelsen. Men det er et øjebliksbillede. Der er hele tiden lærlinge, som kommer til eller forlader uddannelsen, fortæller Mogens Ellgaard-Cramer, der er uddannelseskonsulent hos Transporterhvervets Uddannelser (TUR).
DTL - Branchen skuffet over nye overhalingsforbud for lastbiler
Nyhed- Vejdirektoratet og Transport- og Boligministeriet går fuldstændig uden om den arbejdsgruppe, som i flere år har arbejdet tæt sammen om overhalingsforbud for lastbiler.

Vi er end ikke blevet orienteret på forhånd, lyder det fra flere transportorganisationer, herunder Dansk Erhverv, DI Transport, DTL, ITD og SLD som reaktion på, at der skal indføres overhalingsforbud for lastbiler på yderligere 270 kilometer motorvej.
Alstom skal levere fire yderligere Coradia Lint regionaltog til Nordjyske Jernbaner
NyhedAlstom har modtaget en ordre fra Nordjyske Jernbaner på fire yderligere Coradia Lint, som skal tilføjes til deres nuværende togflåde på 13 tog. Togene vil blive bygget på Alstoms faciliteter i Salzgitter med levering planlagt i midten af 2021.

”Vi er meget glade for, at Nordjyske Jernbaner har valgt at udvide deres Coradia Lint togflåde. Det er et komfortabelt og driftssikkert tog, som samtidig også er populær hos passagererne. Alstom har solgt 1.000 Coradia Lint regionaltog, og det er utvivlsomt det mest succesfulde dieseltogsæt i Europa,” siger Emmanuel Henry, Adm. direktør i Alstom Danmark.
ITD - Branchen skuffet over nye overhalingsforbud for lastbiler
Nyhed- Vejdirektoratet og Transport- og Boligministeriet går fuldstændig uden om den arbejdsgruppe, som i flere år har arbejdet tæt sammen om overhalingsforbud for lastbiler. Vi er end ikke blevet orienteret på forhånd, lyder det fra flere transportorganisationer, herunder Dansk Erhverv, DI Transport, DTL, ITD og SLD som reaktion på, at der skal indføres overhalingsforbud for lastbiler på yderligere 270 kilometer motorvej.
"DET FRIE VALG" GÆLDER "BEGGE VEJE",- - -OG MERE TIL !
DebatHer skal man ikke opfinde egne "fortolkninger" og "forståelser" !

Loven er klar og tydelig,- og gælder fortsat for ALLE !

Lovgivningen omhandler således også "særlige grupper" !

Den anvendes også som en "frihed" for det enkelte individ !


DESVÆRRE "MISFORTOLKES" TEKSTERNE EFTER BEHOV !