Transport 2019
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Nettog Hobby
Politi - Hårde straffe til vognmand og chauffør fra Billund området
NyhedRetten i Kolding afsagde i dag dom i en sag, hvor en 44 chauffør og hans 53-årige vognmand var tiltalt.

Føreren var tiltalt for at have kørt på to andres førerkort i alt 31 gange, og derved overtrådt reglerne om køretid og hviletid. Vognmanden var tiltalt for at have medvirket til at føreren kørte på de andres førerkort.
HURRA FOR;- - - -"PADBORG-UDVALGET" !
DebatJA,- hvad skulle vi dog have gjort ude det ?

ALLE relevante organisationer,- - sidder idet udvalg !

MEN,- der syntes jo at mangel nogen ?

DF savner deltagelse fra "De Gule" !


"ALLE" BØR JO BETYDE "ALLE" !
Droner og selvkørende busser: Transport 2019 satser på innovation
NyhedSom noget nyt sætter transportmessen i MCH Messecenter Herning et ekstra stort fokus på innovation og etablerer i år et særligt område, hvor transportbranchens nyeste udviklingstrends kan opleves.

Kunne du forestille dig at hoppe på bussen og lade dig fragte rundt i det ganske danske land uden en chauffør bag rattet? På Transport 2019 den 21.-23. marts kan man opleve de nyeste trends og tendenser inden for transportbranchen - og få en prøvetur i en selvkørende bus - når der etableres et nyt, stort område med innovation i fokus.
Trafikudspil mangler fokus på trafikstøj og bedre kollektiv transport
NyhedAllerede inden høringsperioden på fingerplanen er afsluttet, har regeringen valgt at præsentere sit udspil til trafikinvesteringer. Udspillet prioriterer knapt 2 mia. kr. alene til udvidelse af Ring 4 og Hillerødmotorvejen, hvor begge dele vil påvirke trafikken gennem Furesø. Furesø Kommune er meget overrasket over, at der ikke er fundet midler til at kompensere for den medfølgende trafikstøj. Samtidig mangler også ekstra investeringer i den kollektive trafik i området.
Volkswagen Group vil producere 22 millioner elbiler de næste 10 år
NyhedIntroduktion af næsten 70 nye elbiler frem til 2028 mod tidligere 50
•Omfattende program for reduktion af CO2 indenfor Volkswagen Group
•Målsætningen for Volkswagen Group er en fuldt ud CO2-neutral balance i 2050


Volkswagen Group kører på med at forandre fremtidens individuelle mobilitet og afstemmer produktporteføljen af elbiler herefter. Volkswagen Group har planer om at introducere op mod 70 nye elbiler i de kommende 10 år i stedet for de 50, som oprindelig var planen. Som resultat af dette vil den planlagte produktion af nye elbiler baseret på koncernens nye elbilsplatsforme stige fra 15 til 22 millioner de næste 10 år.
Politi - Lygtefejl på lastbilen endte med stor bøde
NyhedMandag aften den 11. marts 2019 var en færdselspatrulje fra Tungvognscenter Øst på patrulje omkring Greve, hvor de stoppede en lastbil med en lygtefejl. Det blev en dyr en af slagsen.

En 62-årig rumænsk chauffør blev mandag aften bragt til standsning ved Greve, da en færdselspatrulje opdagede en lygtefejl på det rumænske vogntog. Men nærmere undersøgelser af lastbilen og vogntoget viste, at lygtefejlen var chaufførens og vognmandens mindste problem.
DTL - Positiv Investeringsplan uden rastepladsløsning
NyhedEn aftale om fremtidens veje og baner er i dag indgået mellem regeringen og Dansk Folkeparti og indeholder en lang række infrastrukturprojekter, der skal sættes i gang i perioden fra 2021 til 2030.

Det gælder blandt andet en udvidelse af E45, midler til en ny midtjysk motorvej, udvidelser af motorvejene og ringforbindelserne på Sjælland samt en udvidelse af Fynske Motorvej syd om Odense og en tredje Limfjordsforbindelse samt en stribe regionale vejforbindelser.
Dansk Byggeri: Ambitiøs infrastrukturplan fra regeringen og DF
NyhedDansk Byggeri tager godt imod infrastrukturplanen fra regeringen og DF og er især glad for, at planen sikrer en udbygning af både motorveje og statens øvrige vej- og banenet. Flere af projekterne burde dog rykkes frem og startes allerede nu.

- Først og fremmest er det meget positivt, at regeringen og DF har formået at afsætte yderligere 16 mia. kr. ekstra til udbygning af infrastrukturen i forhold til den regeringens oprindelige økonomiske 2025-plan.
TEKNIQ: Ny godskørselslov er et vildskud af de helt store
NyhedNy godskørselslov betyder, at alle danske varebiler skal registreres igen. Det er helt hen i vejret, lyder det fra brancheorganisationen TEKNIQ.

Den 1. juli træder de nye regler om godskørsel i kraft. Det betyder, at alle varebiler over to ton skal omregistreres inden for de næste fire måneder for at få den attest, der skal ligge i bilen.

”Det er helt hen i vejret.
Hovedstadens Letbane får ny bestyrelse
NyhedI forbindelse med statens udtrædelse af Hovedstadens Letbane har Region Hovedstaden og de 11 kommuner bag letbaneprojektet langs Ring 3 sammensat ny bestyrelse. Formand bliver Jakob Thomasen, der er tidligere direktør i Mærsk Oil.

Arbejdet med at anlægge hovedstadens nye letbane langs Ring 3 er i fuld gang, og flere steder langs den 28 kilometer lange strækning fra Ishøj i syd til Lyngby i nord er der tydelige tegn på, at projektets anlægsfase er rullet ud.
ITD: Infrastrukturudspil med fokus på vejene fortjener stor ros
NyhedRegeringen og Dansk Folkeparti har sat godt 112 milliarder kroner af til en ny, langsigtet plan for dansk infrastruktur. I udspillet, som netop er præsenteret, lægges der op til massive investeringer og forbedringer i vejnettet, og den prioritering vækker stor glæde hos ITD, som længe har efterspurgt en ambitiøs og langsigtet plan målrettet vejinfrastrukturen i Danmark.
Danske Speditører - RASTEPLADSERNE MANGLER I AFTALEN OM INVESTERINGER I INFRASTRUKTUREN
NyhedI dag har de tre regeringspartier og Dansk Folkeparti offentliggjort deres aftale om de næste 10 års investeringer i infrastrukturen.

Fra Danske Speditører skal der lyde ros for, at regeringspartierne og Dansk Folkeparti langt om længe har taget hul på de langsigtede overvejelser om, hvad der skal til for at styrke fremkommeligheden. Men når det er sagt, er Danske Speditører mildest talt overrasket over, at der i planen til over 110 milliarder kroner ikke er afsat blot et par hundrede millioner kroner til udbygning af rastepladserne langs motorvejene og landevejene.
FDL - Flere positive elementer i trafikaftalen: Men valget afgørende for, om aftalen kan realiceres
Nyhed112,7 milliarder er, hvad regeringens og Dansk Folkeparti har afsat i den ny aftale om en bedre, og langsigtet infrastruktur. Blandt de vigtigste elementer er en større udvidelse af motorvej E45 ved Aarhus, en ny, tredje, Limfjordsforbindelse og en togforbindelse mellem Vejle og Billund.

En tredje Limfjordsforbindelse ved Aalborg til 6,6 mia. kr., en ny jernbane over Vestfyn. Desuden er der bl.a. lagt op til en forlængelse af Hillerød og Frederikssundmotorvejen, en ny motorvejsring 5, syd for København. Sidstnævnte skal aflaste Køge Bugt motorvejen.
DI: Vigtigt med bred politisk aftale om bedre infrastruktur
NyhedMindre trængsel, bedre veje og en mere effektiv kollektiv trafik. Det bliver resultatet af regeringens og Dansk Folkepartis investeringsplan for den danske infrastruktur. Det er godt, at vi nu har fået en langsigtet og nødvendig plan, som giver infrastrukturen et løft, mener DI.
Regeringen og DF investerer over 110 milliarder kroner i infrastruktur
NyhedRegeringen og Dansk Folkeparti er enige om en langsigtet plan for investeringer i landets infrastruktur. Blandt andet skal der bygges nye jernbaner og veje, ligesom de mest belastede motorveje udvides eller forlænges, der skal etableres en tredje Limfjordsforbindelse, og så skal der øremærkes penge til puljer til eksempelvis støjbekæmpelse og cykelprojekter.
Det skal du se efter, når du køber nye dæk til bilen
NyhedForårsfornemmelser, længere dage og ingen nattefrost. Det betyder, at du snart kan skifte til sommerdæk. Er de gamle sommerdæk slidt op, klæder Jesper Sørensen, teknisk chef fra Bridgestone dig på til at vælge det rigtige dæk lige netop til dig, din kørestil og din bil. For et dæk er ikke bare et dæk…

Miljø, fornuft eller sport - hvilken bilejertype er du?

Bilejere kan deles ind i tre kategorier og skal vælge dæk efter deres type. Den miljøbevidste, den fornuftige og den sporty. Der findes dæk til alle typer af bilister, også et der passer til dig.
Igen omsætningsrekord hos Hirtshals Havn
HavnMed aflæggelsen af regnskabet for regnskabsåret 2018, kunne Hirtshals Havn konstatere, at havnen har nået endnu en milepæl i den fortsatte udviklingsvækst. Hirtshals Havn realiserede i 2018 en samlet omsætning på 80,2 mio. kr., og rundede dermed et markant mærke. Havnen har nu præsteret konstant omsætningsvækst siden 2010. For Hirtshals Havn kan den samlede drift af havnen karakteriseres som fornuftig, da havnen kommer ud af 2018 med et regnskabsresultat på 14,9 mio. kr. og en egenkapital på 378,2 mio. kr.