Transport 2019
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Nettog Hobby
ITD - Regeringen klar med lovudkast om fair og lige konkurrence
NyhedITD hilser det velkommen, at regeringen nu har præsenteret hele tre udkast til lovforslag, der skal lægge en dæmper på det offentliges adgang til at drive kommerciel virksomhed. I transport- og logistikerhvervet oplever mange virksomheder nemlig, at de er i direkte konkurrence med det offentlige om opgaverne.
Lovforslag om fair og lige konkurrence er sendt i høring
NyhedRegeringen har udarbejdet tre lovforslag om fair og lige konkurrence mellem offentlige og private aktører. De er nu sendt i høring.

Det er regeringens politik, at den offentlige sektor ikke skal udføre opgaver på private markeder, der ligger langt udover det offentliges kerneområde. Regeringen mener også, at loven skal være klar, enkel og overskuelig.
DFDS’ største fragtfærge sat i drift i Middelhavet
SkibDen 13. marts ankommer DFDS’ nybyggede færge, Ephesus Seaways, for første gang til Trieste i Italien med 450 trailere fra Istanbul i Tyrkiet. Færgen er både DFDS’ største nogensinde og den største, der sejler i Middelhavet.
Molslinjen: Altid plads til lastbiler
SkibMolslinjen sejler nu med tre af verdens største katamaraner på Kattegat. Det giver fragterhvervet helt nye muligheder, fordi der nu er plads til lastbiler på alle afgange. Det gør Kattegat til en seriøs konkurrent til den lange tur på motorvejen over Fyn og Storebælt.

Molslinjen har netop indsat den helt nye Express 4 på ruten mellem Aarhus og Odden. Med den nye færge bliver ruten nu besejlet af tre af verdens største katamaranfærger, og det betyder en øget årlig kapacitet på næsten 20 procent.
DTL - Hvis rastepladsen er fyldt: Køre- og hviletidsreglerne kan gælde alligevel
NyhedDer er stor grund til at være forsigtig, når vognmanden planlægger ture, der indebærer afholdelse af pauser og hvil på de hårdt belastede statslige rastepladser. For chaufføren kan komme til at stå imellem at vælge en parkeringsafgift på 2.040 kr. for ulovlig parkering eller en overtrædelse af køretiden, hvor bøden afhænger af overtrædelsens grovhed, hvis man kører videre. Sidstnævnte medfører også strafansvar for vognmanden, påpeger DTL – Danske Vognmænd.
Bedre konkurrenceevne for danske producenter af integrerede energiteknologier
NyhedEt nyt udviklingscenter på Teknologisk Institut vil hjælpe danske virksomheder med test af integrerede energiteknologier som batterier, elbilsladestandere, varmepumper og solceller. Dette skal sikre danske virksomheder bedre konkurrenceevne og hurtigere vej til et globalt marked.

Teknologisk Institut slår dørene op til et nyt dansk udviklingscenter for fremtidens fleksible energisystem. Centeret er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet og GreenLab ordningen under EUDP fra 2019 - 2020.
Bornholm tager endnu et skridt i den grønne omstilling
NyhedSkriften på væggen er klar. Bornholm har besluttet sig for at blive en bæredygtig ø. På Bornholm vil man køre grønt og for at understøtte omstillingen åbner energiselskabet E.ON nu en ny hurtigladestander i Rønne. E.ON har i dag opstillet 15 ladepunkter på Bornholm, og har planer om at opstille endnu flere.

Danskerne vil i stigende grad gerne køre elbiler. Faktisk er interessen for elbiler så stor, at flere bilproducenter har svært ved at følge med efterspørgslen. Alligevel udgør elbiler mindre end én pct. af den danske bilpark,
Norwegian åbner ny indenrigsrute mellem København og Billund
FlyFlyselskabet Norwegian åbner ny rute fra København til Billund Lufthavn med to ugentlige flyvninger. Ruten udvider Norwegians tilstedeværelse i det jyske, hvor selskabet allerede i dag er største operatør på ruten mellem København og Aalborg.

Det blot et par måneder siden, at Norwegian annoncerede åbningen af otte nye ruter fra Billund Lufthavn til en stribe populære feriedestinationer. Med åbningen af en ny indenrigsrute bevæger Norwegian sig ind på den næststørste indenrigsrute
Mødestedet er ITD’s messestand i Hal J
NyhedITD’s messestand i Hal J under transportmessen i Herning er et mødested, hvor ITD håber, at mange medlemmer kommer forbi for at få en snak over en god kop kaffe. ITD har åbent den 21. til 23. marts 2019 fra klokken 9 til 17.

Skal du besøge transportmessen i Herning, så snyd ikke dig selv for et besøg hos ITD i Hal J, hvor du kan møde en moderne stand.
SÅ ER DET IGEN RELEVANT AT STILLE SPØRGSMÅLET !
DebatDet ER blevet stillet flere gange !

Det ER fortsat,- helt og aldeles ubesvaret !

Det må enten være fordi,- man ikke ved det ?

Det kunne også være fordi,- man ikke vil oplyse det ?


MEN,- -DET ER MANGE PENGE DER TALES OM !

DTL Magasinet - Østeuropæiske lastbiler løber med de fleste p-afgifter
Nyhed

DTL Magasinet: Udenlandske biler – især fra Østeuropa – løb med 83 procent af p-afgifterne for ulovlig parkering på rastepladserne langs motorvejene. Det viser tal fra Færdselsstyrelsen, som DTL har fået aktindsigt i

216 lastbiler på danske nummerplader fik i perioden 1. januar til 12. februar en kontant hilsen for ulovlig parkering på rastepladserne langs motorvejene. Det viser tal fra Færdselsstyrelsen, som DTL har fået indsigt i. I alt udskrev styrelsens parkeringskontrollanter 1.297 p-afgifter.
Bredt program fra Mercedes-Benz på årets Transport-messe i Herning
NyhedNyhederne fra Mercedes-Benz på dette års Transport-messe i Herning Messecenter spænder vidt og inkluderer blandt andet den adrætte FUSO Canter, der er skabt til byens snævre gader, samt Mercedes-Benz’ nye StarTklar-koncept, som tilbyder færdigopbyggede lastbiler leveret på rekordtid. Og så kan den ny Mercedes-Benz Actros med MirrorCam, digitalt MultiMedieCockpit og den mest avancerede køreassistent på markedet opleves for første gang.

”Vi ser meget frem til årets Transport-messe, for vi har flere interessante nyheder med. Blandt andet præsenterer vi den ny Actros med det nye MirrorCam-system,
Salg af pap-periodekort stopper 17. marts i Aarhus
NyhedI Aarhus stopper salg af pap-periodekort 17. marts 2019. Periodekort skifter samtidigt navn til pendlerkort, der er et fælles produkt mellem Midttrafik, DSB og Arriva. Pendlerkortet er gyldigt i både busser, letbane og tog.

Salget af pap-periodekort stoppede allerede i marts 2018 i resten af Midttrafik på grund af takstreformen Takst Vest. Her har kunderne allerede skiftet til nye digitale billetløsninger. Da takstreformen trådte i kraft, fik Midttrafik en særlig dispensation til at fortsætte salget af pap-periodekort i Aarhus til maks. 4 zoner et år frem, fordi rigtig mange kunder i Aarhus skulle skifte billettype.
Politiet sætter fokus på brug af sikkerhedssele og mobiltelefoni under kørsel i uge 11
InfoSom led i et fælleseuropæisk trafiksamarbejde har politiet i uge 11 et ekstra vågent øje på bilisternes brug af sikkerhedssele- og mobiltelefoni under kørsel samt uopmærksomhed i trafikken.

Politiet landet over deltager i uge 11 i en fælles europæisk politiindsats mod manglende brug af sikkerhedsseler og andet sikkerhedsudstyr samt brug af håndholdt mobiltelefon under kørslen. Bag indsatsen står TISPOL, der står for samarbejdet mellem færdselspolitiet i hele Europa. Indsatsen er delvist finansieret af EU-kommissionen.
INTERNT OPRØR I DTL ?
Info"KRIFA" skal man åbenbart sikre "beskyttelse" !

Medlemme af DTL,- bekender nu "rent flag" !

MÅSKE er hele DTL,- blevet "fan" af "ITD" og "KRIFA" !

Chaufførerne må sandelig ikke få "anstændig løn" efter 3F-overenskomst !


KAMPEN ER NU SAT " OP I GEAR" !
HVORDAN ER REGLERNE EGENTLIG I DAG ?
DebatNu er det jo "nogle dage siden",- at jeg har haft brug for disse regler !

Der sker jo så meget nyt,- på alle områder !

Måske er der kommet "nye boller på suppen" i denne forbindelse ?

Derfor spørger jeg nu om et svar,- - - i det "offentlige rum" ?


HVORDAN BEREGNER MAN "DAGPENGE" I VORE DAGE ?
DET HANDLER VEL IKKE OM,- - - HVEM DER HAR GODKENDT DEM !
DebatFaktisk handler det endnu mere om,- noget rent Juridisk !

Desuden handler det også om selve indholdet !

"NORTRA-Dommen" spiller en afgørende rolle her !

Der er nu 5 "godkendte" overenskomster i spil !


MEN,- - - KODEORDET ER ALTSÅ,- - - -OVERENSKOMST !