Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania G 450 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania G 450
Klaus Michaelsen har efterhånden været vognmand i 30 år inden for vejgodstransport, men vognmanden har besluttet at udvide forretningen til nye områder – og til den beslutning hører investeringen i to helt nye kærretræk. Scania Danmark har netop leveret det første, der er en ny Scania G 450 8X4 opbygget med HIAB-kran og pendel tippelad på både forvogn og kærre.

Med Scanias nye G17N dagførerhus med normalt tag får chaufføren rigeligt med plads og mange fleksible muligheder for opbevaring både ude og inde med blandt andet udvendige sideskabe til f.eks. kranfjernbetjening og skabe over forruden.

Scania i Ishøj har stået for opbygningen af selve bilen, der er holdt i Klaus Michaelsens sædvanlige stil med lys, lygter og meget andet gejl. Udstyrslisten er lige så imponerende som bilen ser ud og indeholder blandt andet LED-lyspakke, navigation med 7” display, Premium førerstol med ventilation og varme, køleskab, læderpakke, Opticruise automatgear og sikkerhedspakke med AEB og LDW.

Det er SAWO i Stokkemarke, der har stået for opbygningen af kranen, som er af typen HIAB X-HiPro 302 EP-5. SAWO har derudover også stået for opbygningen af pendel tippelad på både forvogn og kærre og opbygningen af en ekstra NOPA 3-akslet tipkærre.

Det nye G-førerhus er lakeret fra fabrik og BL Lakering i Ringsted har stået for lakering af chassis og opbygning. Scania i Ishøj stod for klargøring, og Scanias lastbilsælger Jes Cramer-Petersen overdragede bilen til den garvede vognmand.

Klaus Michaelsen har igen tilvalgt både finansiering og forsikring af det nye træk gennem Scanias eget finansieringsselskab Scania Finans.

Dato: 12-10-2018
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 683 pixels
Filstørrelse: 143,47kB
Kommentarer: 0
Vurdering: Ikke vurderet
Antal visninger: 410
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.