Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « January 2019 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Nye initiativer skal forebygge alvorlige ulykker på transportområdet
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) vil sætte gang i en indsats mod arbejdsulykker i på transportorådet. Indsatsen kommer i forlængelse af den foreløbige opgørelse over dødsulykker i 2018, der viser, at der på området for godstransport med lastbil har været syv dødsulykker i løbet af året. Ud over dødsulykkerne har området også mange ulykker set i forhold til antallet af ansatte


· S-tog kan være en mulighed på sporet frem mod flere tog til tiden på Kystbanen
Fire nordsjællandske borgmestre og regionsrådsformanden for Region Hovedstaden fik mandag præsenteret for muligheden for at sætte en screening af muligheden for S-tog til Helsingør i gang


· Regeringen vil undersøge vejen frem for en ny motorvej i Hovedstadsområdet
VLAK-Regeringen vil som led i sit hovedstadsudspil, der blandt andet skal forbedre fremkommeligheden, sætte gang i en forundersøgelse af en ny motorvej i den sydlige Ring 5-korridor fra Køge til Frederikssundsmotorvejen. Samtidig vil VLAK-Regeringen sætte gang i en planlægningsundersøgelse i den nordlige del af Ring 5 med det formål at forbedre beslutningsgrundlaget for eventuelle indsnævringer i korridoren, der er et op til én kilometer bredt og 60 kilometer langt landområde, der er udlagt til et eventuelt byggeri af en ny motorvej vest for Hovedstadsområdet fra Køge i syd og til Helsingør i nordMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Se billede

Albums > Lastbiler > Scania R 500 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania R 500
I sommerferien fik Marielyst Vognmandsforretning leveret en ny Scania R 500 8X4*4 JOAB-konceptbil med kroghejsudrustning af typen L24A med knæksøjle. Bilen adskiller sig fra andre leveringer, da den er færdigopbygget med opbygning og kroghejsudrustning på JOAB-fabrikken i Göteborg.

Konceptbilen er et resultat af Scanias samarbejde med virksomheden JOAB omkring levering af lastbiler til transportbranchen. Gennem samarbejdet kan Scania tilbyde vognmænd med behov for kroghejs en kompletløsning med faste specifikationer, fast pris og hurtig levering. Konstruktionen er baseret på den viden og erfaring, som Scania har samlet over årene. Kun de specifikationer, som kunderne har været mest tilfredse med, er taget med.

- Der er mange fordele ved at købe en konceptbil som denne. Ejeren har ikke skulle tage stilling til en masse detaljer, og han skal kun forholde sig til en leverandør. Han kan efterfølgende få serviceret både chassis, opbygning og kroghejs hos Scania Danmark, fortæller Salgskonsulent Per Mogensen.

En ekstra aksel

Med det nye containerbil får chauffør Thomas Andreasen en aksel mere, således at det nu er et 7-akslet vogntog han skal manøvrere. Ideen med den ekstra aksel er, at lasteevnen kan øges med fem ton, hvilket giver en totalvægt på 56 ton.

Vognmand Finn Rasmussen har stor forståelse for, at bilen er chaufførens arbejdsredskab, og derfor har Thomas være med til at specificere bilen. Det har han gjort uden for mange dikkedarer, så bilen kun er udstyret med det, der er nødvendigt.

Marielyst Vognmandsforretning har tegnet en Scania reparations- og vedligeholdelsesaftale baseret på Scanias Skræddersyet Service-koncept. Aftalen kører de næste seks år. Med en Skræddersyet Service-aftale får virksomheden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal km. Serviceinterval baseres på de data, som sendes til Scania-værkstederne fra den monterede Communicator-boks. Med reparationsaftalen får vognmandsforretningen desuden et overblik over de faste månedlige omkostninger og undgår derfor uventede udgifter.

Den nye R 500 er finansieret gennem Scanias eget finansieringsselskab Scania Finans.

Det er Midtfalster Autolak i Nykøbing Falster, der har foretaget lakeringen af den nye bil, og Scania i Ishøj, der har stået for klargøring. Salgskonsulent Per Mogensen, som også har stået for salget af bilen, overdragede den flotte nye bil til chauffør Thomas, hvorefter de sammen kørte til Marielyst for at fejre den nye lastbil med Finn Rasmussen og Thomas’ kollegaer.


kilde: Scania Danmark

Dato: 01.11.2018
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 683 pixels
Filstørrelse: 277,41kB
Kommentarer: 0
Vurdering: Ikke vurderet
Antal visninger: 415

Del dette billede
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0,14 sekunder
24,946,547 Unikke besøg