Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > Iveco Stralis Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Iveco Stralis
Ny Iveco Stralis hos Henrik Tofteng sætter komforten i højsædet.

Den succesrige transport- og miljøvirksomhed Henrik Tofteng A/S har netop udvidet vognparken med en specialopbygget ny Iveco Stralis. Den udmærker sig ved at tilbyde en af klassens mest komfortable køreoplevelser. ”Hvis du vil tiltrække og fastholde de dygtigste folk, kræver det en god arbejdsplads med attraktive forhold, og det starter med bilerne,” siger Henrik Tofteng.

Der er godt gang i hjulene hos Henrik Tofteng A/S, der er specialister i affaldshåndtering, miljø og genbrug. Virksomheden har derfor netop investeret i en ny Iveco Stralis, der er leveret af Rea Erhvervsbiler A/S og specialopbygget med Dalby kroghejs hos Phoenix Danmark. Den er først og fremmest valgt, fordi den takket være førerhusets chauffør-fokuserede design tilbyder en af de mest komfortable køreoplevelser i klassen lige nu.

Hård konkurrence om dygtige chauffører

Fra basen i Brøndby samarbejder Henrik Tofteng A/S med både erhvervskunder og offentlige institutioner hovedsageligt i Storkøbenhavn, og den ISO14001-certificerede virksomhed er blandt andet udnævnt til eliteleverandør til det offentlige i 2018 af UdbudsVagten.

- Når vi investerer i nye biler, lægger vi stor vægt på komforten og arbejdsmiljøet, for bilen er både et arbejdsredskab og en arbejdsplads. Vi udskifter også jævnligt vores biler, så vi er sikre på, at vi kører med de nyeste og mest sikre teknologier på markedet, siger adm. direktør Henrik Tofteng, som netop er blevet genvalgt som næstformand i ATLs bestyrelse. Han fortsætter:

- I dag er der hård konkurrence om de dygtige chauffører. Det gælder både de erfarne og de helt unge, der er på vej ind i branchen. Hvis du vil tiltrække og fastholde de bedste, kræver det, at du kan tilbyde en god arbejdsplads med attraktive forhold. Og det starter med bilerne.

En vigtig komfortparameter er pladsen omkring chaufføren, og her tilbyder den nye Iveco Stralis en loftshøjde i førerhuset på omkring 2 meter og et samlet volumen på over 10 kubikmeter. Førerhuset er desuden lydisoleret og udført med funktionelle gardiner og solskærme, der er nemme at justere.

Derudover er det ergonomiske instrumentpanel fremstillet i ensartede materialer, der forhindrer støj, ligesom chaufføren nemt kan nå samtlige betjeningsgreb uden at læne sig frem fra sædets ryglæn. Det giver maksimal sikkerhed under kørslen.

Endelig er førerhuset bl.a. udstyret med et 50 liters køleskab, over 30 skuffer og opbevaringsrum, køje samt energibesparende klimaanlæg.

Den rette bil til den rette opgave

Mange af transportopgaverne hos Henrik Tofteng A/S foregår i tæt bytrafik, der stiller høje krav til både chaufførernes kørefærdigheder og bilernes manøvredygtighed. For det første er pladsen ofte trang, og derudover er parkerings- og standsningsmulighederne især inde i København meget få. Byen har også mange ensrettede veje, der komplicerer logistikken yderligere.

- Afhentning og levering af containere i en by som Storkøbenhavn kræver dygtige chauffører og biler, der matcher opgaven. Vi arbejder derfor efter et princip om at stille med den rette bil til den rette opgave. Her handler det ikke mindst om at vælge smidige biler med gode køreegenskaber, der matcher kravene i opgaven, slutter Henrik Tofteng af.

Kilde: Iveco

Dato: 07-06-2019
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 130,63kB
Antal visninger: 628