Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
DTL Magasinet
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > NOPA CPL320 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
NOPA CPL320
SAWO CLF432S-3W + NOPA CPL320

Flot opbygning til Svend Laursen i Knebel på Djursland

SAWO har leveret en flot ny opbygning til Svend Laursen i Knebel med et SAWO CLF432S-3W wirehejs og et tilhørendeNOPA CPL320 containerlad pendel lodret. Wirehejset er monteret på et 4-akslet Scania 2+2 chassis. Et R650 med CR20L hytte og akselafstand på 4.750 mm og med fuld luftaffjedring.

Det monterede CLF432S-3W har en optrækskapacitet på 25 ton. Der er pendeludtag og Duomatic kobling i bagenden.Chassisets bagende er blevet forstærket og der er monteret ophængsplader og hydraulik for kran og krankonsol, så kunden kan bruge eget krankonsol og Hiab kran på bilen. SAWO har yderligere monteret lodret og vandret afdækning i begge sider for et flot kompletlook.

Det medleverede NOPA containerlad er med luftstyret automatbagsmæk i Hardox stål, pendelside i venstre side medpendel lodret. Forsmæk og bagsmæk i 1.100 mm højde og med 1.000 mm høje sider. Ståldelene er lakeret i kundens blå farve.

Der er investeret i SAWOs produkter, da Svend Laursen A/S altid har været godt tilfreds med kvaliteten og de mangeservicemuligheder SAWO har. Den tilfredse ejer af opbygningen er Andreas Laursen v/ Svend Laursen A/S. Andreas er 3. generation i firmaet, der er etableret i 1951. Firmaet kører med 4 biler og arbejder med entreprenøropgaver, krankørsel og containertransport.

Dato: 06-08-2019
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 576 pixels
Filstørrelse: 357,26kB
Antal visninger: 135