Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > HIAB X-HiDuo 158 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
HIAB X-HiDuo 158
Ny kran med semi-automatisk parkering

SAWO har leveret endnu en opbygning. Denne gang en lad opbygning i form af et fastlad samt en HIAB X-HiDuo 158 kran bag chassisets førerhus.

HIAB kranen og ladet er monteret på et 2-akslet MAN TGM 18.250 chassis med fuld luftaffjedring og en akselafstand på 5.775 mm.

HIAB kranen er leveret med 5 hydrauliske udskud og kan række 15,1 meter. Den er med XS-Driveradiostyring med 6 funktioner. Yderligere er kranen udstyret med funktioner som LSS-H der dæmper kranens horisontale bevægelser samt SAF der er semi-automatisk udpakning og sammenpakning af kranen. Dette betyder mindre risiko for skader under udpakning og sammen pakning og ikke mindst sikrer det en hurtigere arbejdsgang.

Bag kranen på chassisrammen er der opbygget og monteret et 7 meter. fastlad. Ladet er medsider i RHS profiler og med kæpstokke. På siden af chassisets har SAWO monteret 2 stk. store værktøjskasser, både i højre og venstre side, for at give gode opbevaringsmuligheder på opbygningen.

Denne bil er leveret i samarbejde med MAN Nordjylland til Nordjysk Stilladsudlejning A/S, der er i gang med at udvide deres vognpark. Nordjysk Stilladsudlejning er en virksomhed fra Aalborg der arbejder med udlejning af stilladser.


Kilde: SAWO A/S

Dato: 15-08-2019
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 590 pixels
Filstørrelse: 528,86kB
Antal visninger: 243