Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania S 520 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania S 520
Bent Rasmussen Transport Holbæk får ny Scania S 520 V8 A6X2

S-sovekabineførerhuset har et højt tag og fladt gulv og en ståhøjde på 2.070 mm fra gulv til loft – en rigtig god ståhøjde, der giver masser af plads til chaufføren. Det store førerhus udgør også en sikker arbejdsplads, da førerhuset er konstrueret som en stor sikkerhedsramme rundt om chaufføren og passageren.

Indvendig er førerhuset spækket med udstyr, blandt andet den berømte V8 læderpakke, Driver+ pakke, klimaanlæg, Premium sæder med ventilation og varme, læderrat, komfort pakke, køleskab, microovn og kaffemaskine.

Alle spejle er elektrisk opvarmet og justerbare på de kolde vinterdage kan oliefyret startes via en applikation.

Det er Scanias opbyggerafdeling i Vojens, der har stået for opbygningen af Bent Rasmussen Transport’s nye V8, og de har bl.a. udrustet bilen med luftforskydelig skammel, eloxeret alu-dørk i fuld bredde samt bagende, trekanter med opbevaring mellem bagskærme, værktøjskasse med el opluk, hanebro under hytten, dobbelte originale Scania baglygter, afdækning under batterikasse med arbejdslys og nummerplade, afdækning under tagspoiler med originale Scania baglygter, blitz og arbejdslys, LED-lysskilt, blitzbro. Til sidst kan også nævnes en såkaldt ”norgesbagende”, der er et stykke kraftigt fladjern, som sidder bagpå trækkeren, så traileren ikke ødelægger bagenden.

Bilen er også udstyret med forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer som Infotainment pakke, Premium DAB radio med Apple Car Play, navigation, Bluetooth og subwoofer. Derudover køje med udtræk og opbevaring på bagvæg, opticruise automatgear, retarder og adaptivfartpilot med active predicition, LDW kørerbaneafvigelse og AEB avanceret nødbremse funktion.

Både førerhus – alt plastik inklusive – chassis og hjulnav er lakeret med Scanias MCC-farvekoncept. Fordelene ved dette koncept er, at lastbilen bliver leveret i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så den ikke skal forbi en maler først, og at alt på bilen kan indfarves, så den får et stilet, ensartet look.

Bent Rasmussen har valgt at tilkøbe Scania serviceaftale samt overførsel af tacografdata via Scania Communicator 300.

Som altid ved levering af en ny Scania lastbil, følger der en times gennemgang af bilens funktioner med - gennemgået af en Scania driver trainer fra vores Driver Academy.

Dato: 06-09-2019
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 81,23kB
Antal visninger: 59