Nordsjællands Veterantog
Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 9

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Dtl magasinet
Chaufførnyt
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Se billede
Albums > Pressefoto > Scania R 520 Første billede Foregående billede Næste billede Sidste billede
Scania R 520
Vognmand Søren Larsen i Ejby fik i torsdags leveret en Scania R 520 A6x2. Den nye bil er en 10-års jubilæumsgave til en af hans trofaste chauffør.Torsdag den 3. oktober fik Søren Larsens chauffør gennem 10 år en ny Scania R 520 V8 i jubilæumsgave af vognmanden. Førerhuset – og dermed alt plastik – og hjulnav er lakeret med Scanias MCC-farvekoncept. Fordelene ved dette koncept er, at lastbilen bliver leveret i præcis den farve, som kunden ønsker, direkte fra fabrikken, så den ikke skal forbi en maler først, samtidig med at alt på bilen kan indfarves, så den får et stilrent look.

Indvendigt er førerhuset udstyret med bl.a. chaufførpakke, Premium V8 lædersæder med ventilation og varme, læderrat, klimaanlæg, oliefyr med start via Scanias FMS app, infotainmentpakke, købeskab og opbevaring på bagvæg.

Bilen er derudover udstyret med forskellige chaufførkomfort- og sikkerhedssystemer som Opticruise automatgear, retarder, adaptiv fartpilot med active prediction, LDW (kørerbaneafvigelse) og AEB (avanceret nødbremsefunktion).

Det er Scanias opbyggerafdeling i Vojens, der har stået for opbygningen af jubilæumstrækkeren, og de har bl.a. udrustet bilen med en luftforskydelig skammel, eloxeret aluminiums dørk i fuld bredde og over bagenden, trekanter mellem bagskærmene med opbevaring, værktøjskasse med udtræksskuffe og el-opluk, hanebro under hytten med rødt lys og integrerede arbejdslygter, dobbelte originale Scania-baglygter, afdækning under batterikasse med arbejdslys og nummerplade og LED-lysskilt.

Søren Larsen har tilvalgt en Scania serviceaftale baseret på Scanias skræddersyet service-koncept. Med en skræddersyet service-aftale får Søren Larsen udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal km. Det er servicesælger Jesper Sørensen, der har stået for salg af serviceaftale.

Kilde/ Foto: Scania Danmark

Dato: 08-10-2019
Tilføjet af: Admin
Dimensioner: 1024 x 768 pixels
Filstørrelse: 99,54kB
Antal visninger: 50