Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Red.


Admin : Finder du fejl ved noget af sidens indhold, må du meget gerne sende os en lille besked, vi har opdateret til den nye version af PHP 7,2......

NSJV

MY VETERANTOG

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
epicent.dk
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Dansk elepsi
FullPull
Jyllandsringen
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Transportorganisation bakker op om opfordring til fælles EU-regler
Transport-, bygnings- og boligministeren og miljø- og fødevareministeren opfordrer EU-Kommissionen til at arbejde for fælles EU-regler, der skal hindre svindel med forureningsbegrænsende udstyr i lastbiler. Transportorganisationen ITD bakker op om initiativet og vil understøtte forslaget i Bruxelles


· Ministre opfordrer til fælles EU-regler om NOx-snyd
Danske tests har vist, at lastbiler, der er udstyret med snydeanordninger, har op til 45 gange højere NOx-udledning end lastbiler med et velfungerende rensesystem. Snyd med lastbilers NOx-begrænsende udstyr sker typisk ved, at lastbilens rensesystem frakobles, hvilket resulterer i væsentlig forhøjet luftforurening. De ulovlige indgreb i lastbilerne sker typisk for at spare penge til drift og vedligeholdelse af lastbilernes NOx-begrænsende udstyr. Transportministeren og miljø- og fødevareministeren opfordrer på baggrund af snyd med NOx-renseudstyr i lastbiler tre EU-kommissærer til at arbejde for fælles EU-regler på området


· PostNord kører fortsat med udenlandske chauffører
Transportminister Ole Birk Olsen har - nærmest i kølvandet på sagen om de filippinske chauffører hos Kurt Beier Transport i Padborg - måttet svare på spørgsmål fra Folketingets Transportudvalg om chauffører, der måtte køre PostNord, der er ejet af den svenske og danske stat i fællesskabMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

TOLDPLADSEN I PADBORG !

DebatAabenraa Kommune betaler årligt 850.000kr. !

Her er tale om borgernes skattekroner !

Der er investeret i både hegn,-belysning og toiletter !

Man begyndte med et UDEKØKKEN til en million kroner !


MAN OFREDE EN CYKELSTI TIL SKOLEBØRNENE !

Faktisk er der flere "sørgelige" forhold,- knyttet til dette emne. Det hele begyndte med, -at man i sin tid fik en henvendelse,-eller måske nærmere et KRAV,- fra en række suspekte virksomheder i Padborg,- med et ønske om et UDEKØKEN på den gamle Toldplads i Padborg. Noget kommunen slet ikke havde råd til.

Forældrene i området havde længe ønsket,- og fået bevilliget en sikker skolevej til skolebørnene,- i form af en cykelsti. Da kommunen jo ikke havde råd til både en cykelsti,- og et UDEKØKKEN,- ja så blev cykelstien ofret,- til fordel for kravet fra de suspekte virksomheder i Padborg. Prisen for dette flotte UDEKØKKEN var ikke mindre end,- - -en millioner kroner.

Om man ikke havde forudset det,- eller blot ikke ønskede at oplyse om det,-så er driften af sådan en "opbevaringsplads" til udenlandske "gæster",- langt fra gratis. Da "gæsterne" ikke KAN betale for brugen af denne plads,- og de suspekte virksomheder ikke ØNSKER at betale,- ja så skal der bruges flere skattekroner. Således har området fået en stabil og fast udgift til uretfærdig "gæstfrihed",- som årligt dræner Kommunekassen for 850.000 kr.

Aabenraa`s viceborgmester Ejler Schütt,- der netop er blevet genvalgt med tredieflest personlige stemmer,- er oprørt over dette forhold,- og ønsker at der bliver indført brugerbetaling. Han ser det ikke som et "problem", -at de mange udenlandske lastbiler, - er koblet under en DANSK trailer,- eller at godset angiveligt skal leveres til,- eller fra,- en Dansk virksomhed. Der er også flere hundrede tomme og uvirksomme lastbiler,- der henstår i dagevis på pladsen.

Her er således tale om skattekroner,- der bruges til at "holde liv" i den Sociale Dumping på markedet. Derfor er der to sørgelige faktorer i spil her,- da man fra Socialdemokratiet IKKE ønsker at stemme FOR brugerbetaling. Desuden er det blevet mest almindeligt,- at DF stiller krav om noget,- og alligevel fraviger kravet,- når det bliver alvor. Således er der nok ikke mange, -der TØR tro på,- at denne brugerbetaling nogensinde indføres.

Noget andet der springer i øjnene er,- at de selv samme suspekte virksomheder og organisationer i Padborg området,- der i sin tid KRÆVEDE det UDEKØKKEN til en million kroner,- som kostede en cykelsti til skolebørnene,- OGSÅ kræver skattekroner til udbygning og "opgradering" af rastepladserne,- rundt om i hele landet. Det er faktisk den samme "flok" der harmes over støtten til PostNord,- som reelt set er,- et kæmpe problem for sig selv.

Tilbage står vi så IGEN,- og kan konstatere faktum,- nemlig at de suspekte virksomheder og organisationer,- har fat "i den lange ende" med de "rigtige venner" på "de rigtige" taburetter. Derfor skal vi nok vente meget længe på,- at der på transportområdet bliver indført anstændige forhold. Slaveriet er genindført for at bestå i al fremtid,- indtil den dag "Gadens Parlament" har fået nok,- og det bliver ikke fra andre sider,- man skal forvente handling.

Flere og flere andre lande i EU´s vestlige del,- har indset alvoren,- og ER begyndt at reagere på udviklingen,- som faktisk begyndte tilbage i 2009,- eller i hvert fald da EU-Forordning 1072 / 2009,- trådte i kraft d. 14. Maj 2010. De mange "advarselslamper" der blev tændt den gang,- overså ALLE i de første par år. MEN,- så gik der et lys op for Frankrig,- og senere for en del andre lande. Her i Danmark er vi forsat underlagt "magten" fra "de store",- og hensynet til den skide "borgfred" ingen vil udsætte for fare.

Med ordnede forhold for ALLE i branchen, -så som anstændige løn og arbejdsforhold,- ville fjerne de fleste af branchens mange polemikker,- og gøre konkurrencen fair,- og med lige vilkår. Lige præcis DET frygter de suspekte virksomheder og organisationer,- de flertallet af dem,- slet ikke evner at eksistere på lige vilkår. De overlever udelukkende,- på grund af "gode forbindelser". Derfor kan vi slå FAST,- at man som borger i Aabenraa Kommune,- kun kan føle sig til grin for egne penge,- hvilket sådan set også er tilfældet i en del andre Kommuner.

Regnestykket taler sit eget tydelige sprog. Danske statsborgere der ikke har råd til at holde Jul,- stiger eksplosivt,- på grund af nedskæringer og utilsigtede dispositioner,- fra landets beslutningstagere. Samtidig skal man som DANSK statsborger så betale til,- at suspekte virksomheder og organisationer,- kan "slippe" for at yde et bidrag til samfundet,- og i sende formuer UD af landet.


JA,- - -DEN KLOGE NARRER DEN MINDRE KLOGE,- - OG HR. & FRU DANMARK BETALER !

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.12 sekunder
24,267,395 Unikke besøg