Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgener


· Konference lægger klimaværktøj i kassen
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen Fremtidens Transport 2019 "Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse"Mere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Ambassadørerne klar til transportuddannelser.dk

NyhedTransportuddannelsernes ambassadørlærlinge har været på workshop. Her blev de gjort klar til transportuddannelser.dk.

Tirsdag den 6. marts mødtes ambassadørerne og TUR på ny til workshop i Horsens, hvor der blandt andet blev taget professionelle fotos af ambassadørerne. Billederne skal bruges på hjemmesiden transportuddannelser.dk, hvor ambassadørerne får hver deres profilside. Derudover skal billederne bruges som en del af presseindsatsen, der skal udbrede kendskabet til transportuddannelserne.

Det hele er interessant
Ambassadørerne udviklede i fællesskab et idékatalog, der kan hjælpe dem med at huske på, hvad der kan være interessant at tage billeder eller videoer af.

Ambassadørerne er dybt engagerede og ved så meget om deres fag, uddannelse og hverdag, at alt hvad de kan fortælle om, kan have interesse, hvis man går og overvejer at tage en transportuddannelse.

- Det, der er i centrum, er ambassadørerne og de historier, de kan fortælle om dem selv. Det er dem, der har historierne og vores arbejde er blot at formidle dem gennem TURs mange kommunikationskanaler. Det gælder om for dem at få alle de gode historier frem, som de går og gemmer på, siger TURs kommunikationschef, Kitte Verup.

Fotos en central del af fortællingen
Ud over det, ambassadørerne lægger på Instagram, er de fotos, der blev taget i løbet af dagen, en stor del af fortællingen om ambassadørerne på transportuddannelser.dk. Ambassadørerne får hver deres profilside, hvor man kommer til at kunne læse om dem, f.eks. om deres vej ind i transportuddannelserne eller om det de bedst kan lide ved deres uddannelse.

Ny ambassadør for bus
Buschaufførlærlingen, Rasmus Meisner Hassing, er ny på ambassadørholdet. Rasmus faldt hurtigt ind i gruppen og blev med det samme kastet i ilden med at producere indhold til sin Instagramprofil.

Rasmus har netop gennemført hovedforløbet og får snart kørekort til bus, som gør, at han kan komme ud og bruge sin teoretiske viden i praksis. Her får han rig mulighed for at supplere de andre ambassadører og vise, hvordan verden ser ud fra buschaufførlærlingens perspektiv.

Kilde: TUR.dk

--------

Følg med på buschaufføren Rasmus’ Instagramprofil

Find alle ambassadørernes Instagramprofiler i denne artikel

Følg Facebook-siden Min transportuddannelse

Se mere til ambassadørerne på mintransportuddannelse på Instagram

Henvis til transportuddannelser.dk når andre skal vide noget om transportuddannelserne

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.17 sekunder
24,569,415 Unikke besøg