Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgener


· Konference lægger klimaværktøj i kassen
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen Fremtidens Transport 2019 "Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse"Mere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

LO, DA og Forsikring & Pension bakker op om forslaget om ekstra pensionsfradrag

NyhedLO, DA og Forsikring & Pension er glade for, at regeringen med forslaget om øget skattefradrag for pensions-indbetalinger m.v. gør det mere attraktivt at spare op til pension. Men de nye skatteregler er komplicerede at forstå og administrere, og derfor foreslår de tre organisationer, at der nedsættes en implementeringsgruppe med deltagelse af LO, DA, F&P, Beskæftigelsesministeriet og Skatteministeriet. Tankerne i den politiske aftale om obligatorisk opsparing for lønmodtagere afvises klart af de tre organisationer.


​LO, DA og Forsikring & Pension hilser i høringssvar til lovforslaget om ekstra fradrag for pensionsindbetalinger m.v. det velkommet, at regeringen vil gennemføre regler, der gør det mere attraktivt at spare op til pension.

- LO, DA og Forsikring & Pension har arbejdet tæt sammen for at få gjort noget ved samspilsproblemet. Vi er sammen kommet med klare anbefalinger til regeringen, især at det øgede fradrag gives fra første pensionskrone uden bundfradrag. Vi er glade for, at de anbefalinger i høj grad er blevet fulgt, udtaler direktør Fini Bellin, DA.


De tre organisationer understreger, at den samlede løsning af samspilsproblemet - især aldersopsparingen - komplicerer pensionssystemet og giver en række udfordringer. Det er en udfordring for den enkelte lønmodtager, men også for pensionsselskaberne, der skal understøtte deres medlemmer i at vælge den bedste måde at spare op på.

- Der er behov for, at pensionsselskaberne får gode rammer til at opbygge systemer, der kan skabe optimale pensionsvalg for medlemmerne. Der skal være smidig informationsudveksling både med de offentlige myndigheder og mellem pensionsselskaberne, udtaler vicedirektør Jan V. Hansen, Forsikring & Pension.


Derfor foreslår de tre organisationer, at der nedsættes en implementeringsgruppe med repræsentanter for Forsikring & Pension, DA, LO samt Skatteministeriet og Beskæftigelsesministeriet. Gruppens opgave skal være at kortlægge eventuelle implementeringsudfordringer fra især aldersopsparing og komme med forslag til løsning af disse.

De tre organisationer står også sammen om klart at afvise de tanker om obligatorisk pensionsopsparing, der er i den politiske aftale, der ligger til grund for lovforslaget.


- Ændringer i pensionssystemet for lønmodtagere hører helt grundlæggende hjemme i overenskomstforhandlingerne mellem arbejdsmarkedets parter. Det har sikret en høj udbredelse af arbejdsmarkeds-pensioner blandt lønmodtagerne. Dem, der ikke er dækket af en arbejdsmarkedspension, får nu større tilskyndelse til selv at spare op til pension, siger stedfortrædende formand Arne Grevsen, LO.


Læs de tre organisationers høringssvar her:

LO (pdf)

DA

Forsikring & Pension (pdf)

Kilde: Forsikring & Pension

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.14 sekunder
24,569,747 Unikke besøg