Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgener


· Konference lægger klimaværktøj i kassen
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen Fremtidens Transport 2019 "Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse"Mere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

BMW tester selvkørende biler - i realtid

AutoI denne uge er der officiel åbning af BMW Autonomous Driving Campus i München. Centeret er et udviklingscenter i hvilket BMW, sammen med flere partnere og it-virksomheder, udvikler selvkørende biler – i realtid. Åbningen af centeret viser også BMW’s transformering til at blive en teknologivirksomhed.


Der er i samfundet en enorm interesse for selvkørende biler. I generationer har spekulationerne om, hvordan fremtidens biler kommer til at fungere været domineret af selvkørende biler – og inden længe er fremtidens biler en realitet.

I denne uge åbnede BMW Autonomous Driving Campus, som er BMW’s udviklingscenter inden for selvkørende biler. Centeret kan huse 1.800 ansatte og 500 testbiler. Udviklingscenteret vil accelerere udviklingen af selvkørende biler og er en stor del af BMW’s satsning på fremtidens transportmiddel. BMW vil bare i år investere cirka syv milliarder euro i selvkørende biler og elektrificering.

Udviklingen i selvkørende biler forventes at resultere i positive effekter som færre ulykker, nedsat trafiktæthed, tidsbesparelser og lavere rejseudgifter.

BMW Autonomous Driving Campus skal danne grundlaget for lanceringen af ”BMW iNext” i år 2021, som bliver den første selvkørende BMW model.

Vejen til selvkørende biler inddeles i fem niveauer:

1. Fødderne væk
2. Hænderne væk
3. Øjnene væk
4. Opmærksomheden væk
5. Passager i bilen

I det femte niveau ”passager i bilen” kører bilen helt autonomt, og chaufføren betegnes mere som en passager end en fører. BMW er på nuværende tidspunkt på niveau to, hvilket giver en forsmag på de selvkørende funktioner. Lanceringen af BMW iNext i 2021 bliver startskuddet for niveau tre og fire. Niveau fem udvikles parallelt med niveau tre og fire og vil være muligt som pilotprojekt fra 2021.

”Holdbar mobilitet og autonom kørsel går hånd i hånd. Vi lancerer selvkørende teknik i BMW iNext i 2021. Dette indebærer, at vi teknisk går fra niveau tre til fem. Systemet vil være fuldt integreret og sikkert.” siger Harald Krüger, øverste chef hos BMW AG.

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.15 sekunder
24,569,554 Unikke besøg