Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgener


· Konference lægger klimaværktøj i kassen
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen Fremtidens Transport 2019 "Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse"Mere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Udvikling på transportområdet bidrager til OK’s rekordresultat

NyhedOK-koncernen har netop offentliggjort årsresultatet for 2017 og kunne præsentere et overskud på 537 mio. kr. før skat. Selskabet har i de seneste år investeret betydeligt i innovation og digitale løsninger på flere forskellige forretningsområder - deriblandt transportområdet.

OK-koncernen har oplevet vækst på de fleste områder i 2017, og det giver et rekordresultat for året. Udviklingen på transportområdet i OK bidrager til det flotte resultat, og OK's markedschef Henrik Dehn sætter nogle ord på, hvad der har gjort sig gældende på området.

"Vi har formået at udvikle innovative løsninger, der følger efterspøgslen på markedet, til vores kunder. Samtidig har vi haft fokus på at udvide vores netværk af Truck Diesel stationer. Og vi oplever et stigende salg til internationale kunder, " siger Henrik Dehn.

Han fortæller, at OK og DKV har indgået et samarbejde, der samler fordelene fra de to kort i ét og samme kort - OK DKV. Kortet er til eksport- og busvognmænd, der tanker meget i udlandet.
"Vi mærker både en stigende international og national efterspørgsel, som vi forsøger at finde gode løsninger til," siger han.

Digitale løsninger i konkurrencepræget marked
I forhold til årsresultatet i sin helhed siger OK's CEO, Jørgen Wisborg, blandt andet om stigningen i markedsandelene:
"Det er opnået gennem hårdt arbejde i hele organisationen og et konstant fokus på at optimere kundeoplevelsen i form af for eksempel innovative abonnementsløsninger og digitale betalingsløsninger."
Det er også kendetegnende for udviklingen på transportområdet.
"I forhold til digitale løsninger på transportområdet har vi blandt andet løsningen med SMS-tankninger, som blev udviklet for en årrække siden, fordi vi kunne se en stigende efterspørgsel blandt vores kunder," siger Henrik Dehn og uddyber:
"SMS-tankning er en løsning, der øger sikkerheden, og den kan bruges hos kunderne efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel kort eksempelvis er beskadiget, og han står og skal tanke, men den kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på en af OK's Truck Diesel-stationer."
"Der er flere muligheder, og det er et spørgsmål om den enkelte kundes behov," understreger Henrik Dehn.
SMS-løsningen bliver netop i disse dage introduceret til udenlandske vognmænd.

Fremgangen fortsætter i 2018
I OK har man i mere end 100 år tilpasset sig og udviklet løsninger i forhold til kundernes behov og efterspørgsel. Det vil man naturligvis også gøre fremover.
For Henrik Dehn er det først og fremmest forbundet med de digitale løsninger. Det skal være nemt at være kunde hos os, og derfor er det altid med kunden for øje, når vi udvikler nye løsninger," siger han.
"Men det handler også om at være synlig de steder, vores kunder er, og lægge vores stationer, så det er nemt for vores kunder at komme til og fra," siger markedschefen.
I 2017 åbnede to nye Truck Diesel stationer, - Sønderborg og Horsens, og der er planlagt åbning af fire-fem stykker i 2018.

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.17 sekunder
24,569,407 Unikke besøg