Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgener


· Konference lægger klimaværktøj i kassen
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen Fremtidens Transport 2019 "Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse"Mere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

1,5 million lønmodtagere får ny stærk stemme

NyhedLO og FTF har i dag på de to hovedorganisationers ekstraordinære kongresser truffet en historisk beslutning om at oprette en ny, fælles hovedorganisation. Dermed får 1,5 million lønmodtagere i Danmark en ny stærk fælles stemme.

De delegerede fra de to kongresser mødes fredag eftermiddag til stiftende kongres for den nye hovedorganisation for 1,5 million lønmodtagere.

– Det er en historisk dag for dansk fagbevægelse. Fagbevægelsen bygger på ideen om, at vi står stærkere, når vi er sammen. Det er det fællesskab, vi nu bygger videre på. Der er meget mere, der samler os end skiller os, og det vil medlemmerne mærke i form af bedre resultater, siger LO-formand Lizette Risgaard.

– Det her er en rigtig god nyhed for alle de medlemmer, der ønsker sig job til alle, kvalitet i velfærden og et godt arbejdsliv. En ny hovedorganisation for 1,5 million lønmodtagere vil både styrke lønmodtagernes politiske indflydelse og forhandlingskraften i overenskomstsystemet, siger FTF-formand Bente Sorgenfrey.

På begge de to ekstraordinære kongresser krævedes 2/3 flertal for at gå videre mod en fælles hovedorganisation.

Hos FTF stemte 71,4 procent af de delegerede for.
Hos LO stemte 389 af de 400 delegerede for, mens 11 stemte blankt eller imod.

Den stiftende kongres finder sted i Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense kl. 14.00, hvor de delegerede formelt stifter den nye hovedorganisation og besætter dens formandskab og de politiske organer. Der vil være adgang for pressen.

Stiftelsen af den nye, fælles hovedorganisation for 1,5 million lønmodtagere er med virkning fra 1. januar 2019. Indtil da fortsætter LO og FTF som hidtil.


Kilde: LO

---------------

Dansk Metal hilser LO/FTF-fusion velkommen


På ekstraordinære kongresser i både LO og FTF er det besluttet at lægge de to hovedorganisationer sammen til én. Dansk Metal byder fusionen velkommen og ser det som en vigtig investering i Danmarks fremtid.

”En stærk hovedorganisation er nødvendig, hvis dansk fagbevægelse også fremover skal spille en central rolle i udviklingen af ikke bare arbejdsmarkedet – men også af hele samfundet. De fælles værdier, vi har i dansk fagbevægelse, er jo langt hen ad vejen afspejlet i det samfund, vi har i dag. Og det er kun sket, fordi vi har været stærke sammen. Derfor glæder det mig meget, at vi i dag har valgt netop at stå sammen”, siger forbundsformand i Dansk Metal Claus Jensen.


Fusionen mellem LO og FTF har været på tegnebrættet i årevis med masser af udvalgsarbejde. Dansk Metal mener, at grundlaget er solidt og afspejler en god afvejning af de to organisationers fælles interesser.
”I Dansk Metal har vi haft gode drøftelser i hovedbestyrelsen om en kommende ny hovedorganisation. Helt grundlæggende er vi enige om, at der er mere, der samler grupperne i FTF og LO, end der skiller. Derfor bakker vi i Dansk Metal helhjertet op om en ny, stærk og samlet hovedorganisation”, siger Claus Jensen.


Den nye hovedorganisation LO og FTF repræsenterer cirka 1,5 million lønmodtagere.

”Én fælles organisation vil være et stærkt udgangspunkt til at levere svar på morgendagens udfordringer. Og vi vil sammen både kunne kæmpe og samarbejde bedre med politikere og arbejdsgivere”, siger forbundsformand i Dansk Metal Claus Jensen.


Kilde: Dansk Metal

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.54 sekunder
24,569,423 Unikke besøg