Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgener


· Konference lægger klimaværktøj i kassen
Danske Regioner, KL, IDA og DI Transport inviterer i samarbejde med Transportøkonomisk Forening og ITS Danmark til konferencen Fremtidens Transport 2019 "Klimaet i transporten - kend din værktøjskasse"Mere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

TUR.dk - Lærlinge forbereder sig til DM

NyhedDM for transportlærlinge afholdes i år den 1. juni hos Aarhus Tech. Årets deltagere er begyndt at glæde sig og har taget fat på forberedelserne.

Årets deltagere til DM for transportlærlinge er begyndt at glæde sig. Her skal lagerlærlinge og vejgodslærlinge konkurrere om, hvem der er de bedste inden for hver deres fag. Forberedelserne er i gang og lærlingene er spændte på konkurrencen, som løber af stablen den 1. juni 2018 hos AARHUS TECH i Viby J ved Aarhus.

Jannik Thøgersen er en af de lærlinge, der er udtaget til DM. Han er lærling hos Danske Fragtmænd og går i skole på EUC Lillebælt i Fredericia. Han ser med spænding frem til dagen, som han er stolt over at være udtaget til.

- Jeg er stolt over at være udtaget til DM, da jeg ser det som et skulderklap for det jeg går og laver i hverdagen. Jeg ser frem til udfordringen med spænding, og er sikker på det bliver en lærerig og sjov dag med alle de andre elever, siger Jannik Thøgersen.

Genganger prøver kræfter med ny disciplin
Vinderen af lagerdisciplinen ved DM for transportlærlinge i 2016, Emil Larsen, har siden færdiggjort sin lageruddannelse, og har nu taget hul på endnu en transportuddannelse. Som godschaufførlærling hos Wrist repræsenterer Emil Larsen endnu en gang AMU Nordjylland ved DM. Han glæder sig til at genopleve mesterskabet og ser frem til at udfordre sig selv:

- Sidste gang var en fed oplevelse, så jeg glæder mig selvfølgelig! Jeg går ikke efter at vinde. Det et er mere for at teste mig selv. Når det så er sagt, så bestræber jeg mig altid på at være den bedste, siger Emil.

Der dystes både i teori og praksis
Når DM skydes i gang, skal alle deltagere indledningsvist gennemføre en teoriprøve, som indgår i den samlede bedømmelse af den enkeltes præstation. Teori er netop et område, der kan skille vandene, men Bo Sørensen fra EUD Syd føler sig sikker i sin sag. Til dagligt er han i lære hos Lotra A/S, hvor han hovedsageligt kører genbrug i Haderslev Kommune.

- Jeg føler mig sikker i teorien, dog skal der lige læses op på de vigtigste punkter. Jeg glæder mig meget til en dag med mange udfordringer, men samtidig en dag fuld af oplevelser og forhåbentligt mange gode nye bekendtskaber.

Følg med på Facebook
Følg med i forberedelserne til DM, deltag i konkurrencer og mød flere deltagere på Facebook-siden for DM for transportlærlinge.


Kilde: TUR.dk

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.19 sekunder
24,569,344 Unikke besøg