Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
Natten til lørdag opstod der af ukendte årsager brand i en litauisk lastbil, der holdt på Trafikcenter Sæby Syd i det østlige Vendsyssel. Nordjyllands Politi oplyser, at brandfolk under slukningen fandt en død person i lastbilen - formentlig lastbilens chauffør


· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgenerMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Norwegian med 14 procent passagervækst i juni

FlyNorwegians trafiktal for juni viser, at næsten 3,5 millioner passagerer valgte at flyve med selskabet i denne måned. Det er en øgning på 14 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

I alt rejste 3.497.285 passagerer med Norwegian i juni, 437.883 flere end samme måned i 2017. Den totale trafiktilvækst (RPK) steg med 44 procent og kapacitetsvæksten (ASK) med 43 procent. Belægningsgraden var på 90,5 procent, en stigning på 0,8 procentpoint.

- Kapacitetsvæksten er stadig høj, men i tråd med strategien er den ny i gang med at aftage sammenlignet med tidligere måneder. Efter en lang periode med stærk vækst vil vi fremover kunne høste af det, vi har sået, hvilket vil gavne kunder, ansatte og aktionærer, siger koncernchef i Norwegian, Bjørn Kjos.

Norwegian gennemførte 99,4 procent af de planlagte flyvninger i juni. Punktligheden var på 70,9 procent, stærkt påvirket af en række flylederstrejker i forskellige europæiske lande.

Norwegians flådefornyelse fortsætter. Selskabet fik leveret en fabriksny Boeing 787-9 Dreamliner og en Boeing 737 MAX 8 i denne måned. I alt for hele året får Norwegian leveret 11 Boeing 787-9 Dreamlinerere, 12 Boeing 737 MAX 8 og har allerede modtaget selskabets to sidste Boeing 737-800. Med en gennemsnitalder på 3,7 år, er Norwegians flyflåde blandt de mest moderne og miljøeffektive i verden.

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.18 sekunder
24,578,613 Unikke besøg