Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
Natten til lørdag opstod der af ukendte årsager brand i en litauisk lastbil, der holdt på Trafikcenter Sæby Syd i det østlige Vendsyssel. Nordjyllands Politi oplyser, at brandfolk under slukningen fandt en død person i lastbilen - formentlig lastbilens chauffør


· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgenerMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Sortimo lancerer nye tilpassede indlæg til varebilbrugere

NyhedVærktøj kan hurtigt blive væk eller medføre skader, når det ligger løst og usikret i varebilen. Det hindrer ikke bare effektiviteten, men påvirker også sikkerheden i løbet af arbejdsdagen. Derfor lancerer Sortimo nu tilpassede indlæg til flere af deres opbevaringsløsninger, så det bliver nemmere og mere bekvemt for varebilbrugeren at opbevare og tilgå sit værktøj fra Gedore.


Håndværkere, installatører og andre faggrupper bruger ofte mange timer på transport til og fra opgaverne. Det øger vigtigheden af gode opbevaringsmuligheder i varebilen, så hverken effektivitet eller sikkerhed bliver unødigt påvirket af pendlingen.


Derfor har Sortimo, der er Europas førende producent af varebilindretning, lanceret tilpassede skumindlæg til deres nye generation af L-BOXXe og populære opbevaringsløsninger i samarbejde med den globale værktøjsproducent Gedore. Det betyder, at brugerne af det kendte værkstøjsmærke nu kan glæde sig over flere opbevaringsmuligheder, bedre overblik over udstyret samt større sikkerhed bag rattet.


- Vores samarbejde med Gedore betyder, at håndværkere, installatører o.a., der bruger vores indretning, kan få en tryggere arbejdsdag. Indlæggene til vores opbevaringsløsninger mindsker nemlig risikoen for, at værktøj og dyrt udstyr får skader eller bliver væk. På den måde er vejen banet for en mere sikker og effektiv arbejdsdag bag rattet, forklarer Michael Pettersson, der er administrerende direktør hos Sortimo Skandinavien.


Opbevaring til alle behov
Ifølge Michael Pettersson bliver det nemmere og mere bekvemt at få adgang til værktøjet på vej til og fra opgaverne, ligesom det bliver lettere at bevare overblikket og dermed undgå, at grejet bliver væk. Og fordi skumindlæggene er specielt tilpasset Gedores sortiment og eks. kan bruges i Sortimos robuste nye L-BOXXe, mindsker det samtidig risikoen for, at fritliggende værktøj bliver beskadiget eller gør transporten mindre sikker.


Han påpeger samtidig, at de nye indlæg kan kombineres med flere af Sortimos løsninger, hvilket giver en lang række muligheder for tilpasset opbevaring:


- Der er rig mulighed for at justere løsningerne til lige netop din arbejdsdag. Indlæggene kan nemlig både kombineres med vores indretningssystemer såvel som med hinanden – og det giver større fleksibilitet og bedre muligheder for opbevaring, der stemmer overens med dit firmas behov, konkluderer han.


Se hvilke muligheder du har for indretning via dette Link

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.40 sekunder
24,578,872 Unikke besøg