Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
Natten til lørdag opstod der af ukendte årsager brand i en litauisk lastbil, der holdt på Trafikcenter Sæby Syd i det østlige Vendsyssel. Nordjyllands Politi oplyser, at brandfolk under slukningen fandt en død person i lastbilen - formentlig lastbilens chauffør


· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgenerMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

3 nye Scania busser til Tide Bus – Passagerer på Langeland forkæles

BusEn af Danmarks store busoperatører, Tide Bus Danmark A/S, har tre nye Scania Citywide Suburban LE busser på vej. Og der er kræset for detaljerne i form af skræddersyet interiør, chassis og klimaanlæg for at forkæle passagererne på Langeland

”Busserne skal køre på Langeland og det kan blive en tur på helt op til en time. Derfor er det vigtigt at vi gør turen så behagelig som muligt, både for passagererne og chaufførerne” siger Ulla Werenberg Andersen, Projektmedarbejder hos Tide Bus Danmark A/S.

For de mindste er der også stor fokus på sikkerhed. Undersøgelser viser, at bagvendte barnestole er det sikreste for børn op til 15 kg., derfor har busserne 2 stk. Sit-Safe barnestole integrerede i stoleryggen. Samtidig giver det mulighed for sikker og god kontakt til barnet på turen.

For alle passagerer gælder det blandt andet, at de kan nyde godt af aircondition. Dette giver et bedre arbejdsklima for chaufføren og komfort for passagererne. Derudover er der underholdning og information sker fra dobbelte infotainmentskærme.


Projektmedarbejder Ulla Werenberg Andersen, Tide Bus Danmark A/S og Key Account Manager, Bus & Coach Dan Schroeder, Scania Danmark A/S
Bustypen er den handicapvenlige landevejsbus, hvilket var et krav fra trafikselskabet Fynbus. Det betyder blandt andet at de har en elektrisk handicaprampe ved midterdøren samt el-skydedøre ved både fordøren og midterdøren.

På grund af de lange distancer, er der som en ekstra hjælp til chaufførerne lavet en separat boks i busserne til opbevaring af blandt andet olie og sprinklervæske, så de altid har det lige ved hånden.

Miljøet er der også tænkt på. Euro 6-motoren reducerer emissionerne og øger ydeevnen og derudover kan busserne tilmed køre på HVO, der i modsætning til traditionel fossil diesel, er produceret 100% fossilfrit ud fra affaldsprodukter.

Af andre tekniske detaljer på de 13m Scania Citywide Suburban LE kan nævnes:
Døre 1-2-0, 280HK, ZF Ecolife 6 trins gearkasse, 43+3 siddepladser / 45 ståpladser . Gitterkonstruktion opbygget i rustfrit stål, separate startbatterier, infotainmentudstyr og og videoovervågning med integration til Fynbus IT system, 220V strømomformer med udtag ved hver dobbeltstol.

Busserne står hos Scania i Odense der forestår den sidste klargøring, og som skal assistere ved driftsstart samt stå for de komplette Service & Reparationsaftaler busserne er solgt med.

Det forventes at passagerer på Langeland kan nyde godt af de nye busser fra 1. august 2018.

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.16 sekunder
24,578,705 Unikke besøg