Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Litauisk lastbil udbrændte natten til lørdag - en person er død
Natten til lørdag opstod der af ukendte årsager brand i en litauisk lastbil, der holdt på Trafikcenter Sæby Syd i det østlige Vendsyssel. Nordjyllands Politi oplyser, at brandfolk under slukningen fandt en død person i lastbilen - formentlig lastbilens chauffør


· Odense Letbane skriver driftskontrakt med Keolis Danmark
Odense Byråd har efter indstilling fra Odense Letbane P/S, at letbaneselskabet kan underskrive en driftskontrakt med Keolis Danmark A/S, som dermed kommer til at stå for drift og vedligeholdelse af Odense Letbane. Kontrakten, der gør Keolis Danmark til operatør i op til 15 år, bliver underskrevet onsdag 19. december


· Miljøstyrelsen har sendt nyt udkast til vejledning om støjsvag varelevering i høring
Miljøstyrelsen har udarbejdet et udkast til ny vejledning til støjsvag varelevering til butikker. Formålet er at sikre ensartede administration samt give kommuner og transportvirksomheder redskaber til at levere varer uden væsentlige støjgenerMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Fiskeri fra ny nordmole

InfoFrederikshavn Havn giver helt exceptionelt adgang til den nye nordmole to søndage i sommerperioden. Søndag d. 29. juli 2018 kl. 08-16 og søndag d. 12. august 2018 kl. 08-16 bliver det muligt at fiske fra både nordmolen og nordre molehoved.

Den oprindelige plan var at åbne for adgangen til nordmolen i foråret 2018. Det har vi været nødt til at udskyde på grund af igangsættelsen af Etape 2, da dette byggeri bl.a. berører adgangsvejen til nordmolen.

For at imødekomme den store interesse for fiskeri fra molen, har Frederikshavn Havn valgt at give adgang til området to søndage, hvor der ikke arbejdes på byggepladsen. Da en del af området stadig er en byggeplads, er det kun muligt at give adgang til max 125 personer pr. gang. Tilmelding er derfor nødvendig.

”Vi glæder os over, at vi har påbegyndt Etape 2, men det er selvfølgelig ærgerligt, at det betyder, at vi har været nødt til at udskyde åbningen af den offentlige adgang til nordmolen. Vi ved, at der er rigtig mange, der venter på at komme derud og fiske. På den her måde, er det muligt for os, at give lystfiskerne en lille smagsprøve på det, de har i vente, når vi åbner for offentligheden. Vi forventer, at der åbnes permanent i foråret 2019”, udtaler Mikkel Seedorff Sørensen, Adm. direktør hos Frederikshavn Havn.

Efter arrangementerne vil der blive foretaget en evaluering med henblik på at forbedre forholdene til den permanente åbning af adgangen til nordmolen.

Tilmelding
Tilmelding skal ske til Annette Jensen på aje@pof.dk senest d. 26. juli 2018 og foregår efter først-til-mølle-princippet.
Ved tilmelding oplys venligst navn, telefonnummer og hvilken dato du ønsker at deltage.

De tilmeldte deltagere mødes ved parkeringspladsen bag sandholm 55 kl. 08.00, hvor der foretages registrering og gives ordens- og sikkerhedsinstrukser. Adgangen til området lukkes kl. 08.15.

Kilde: Frederikshavn Havn

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.13 sekunder
24,578,486 Unikke besøg