Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

MY VETERANTOG

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
epicent.dk
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Dansk elepsi
FullPull
Jyllandsringen
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Skinnerne til Nordhavn er lagt
De sidste skinner på linien til Nordhavn og Orientkaj i København er lagt. Nordhavnslinien er en afgrening fra Cityringen, som ifølge planerne skal stå klar til at fragte passagerer til og fra Københavns nye bydel i begyndelsen af 2020


· Byggeriet af Sydhavnsmetroen er gået i gang
I sidste uge gik arbejdet med at bygge den nye metrolinje til Sydhavn i København officielt i gang, da det første spadestik blev taget på byggepladsen på Enghave Brygge. Sydhavnsmetroen, der skal åbne i 2024, vil få fem stationer og ventes at få 9 millioner passagerer om året


· Polske gas-busser skal køre i Paris
Først på året leverede den polske busproducent, Solaris, den første for-serie Solaris Urbino 18 CNG-ledbus til busoperatøren Régie autonome des transports Parisiens (RATP) som et led i en kontrakt, som Solaris og RATP indgik i marts 2016. Kontrakten har et totalt budget på omkring 20 millioner euro og omfatter blandt andet leverancer af op til 48 busser - de første 18 gas-busser er nu blevet bestiltMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Ford præsenterer ny Transit-generation på Hannover varebilsshow

NyhedFord sigter efter yderligere at cementere sin rolle som Europas mest solgte varebilsmærke, når Hannover varebilsshow slår dørene op den 20. september. Blandt de mange internationale nyheder finder man verdenspremieren på den nye 2-tons Ford Transit. Den nye Transit Custom plug-in hybrid vil også blive afsløret sammen med en helt ny Transit 48 volts HEV.

”Dette er startskuddet på Fords satsning på elektrificeringen af Europas mest solgte varebilsportefølje. Det markerer også starten på vores række af varebiler, der er ’born connected’. Vores avancerede connectivity og banebrydende elbiler åbner op for et væld af nye muligheder for vores kunder,” forklarer Hans Schep, general manager, Commercial Vehicles, Ford of Europe.

På varebilsshowet i Hannover vil hele Transit-familien således blive vist frem med indbygget modem, der sørger for, at bilerne altid er online for at give kunderne en række nye muligheder med hensyn til både flådestyring og interaktiv kommunikation med bilen, blandt andet via appen FordPass.Ny 2-tons Transit

Den nye 2-tons Ford Transit kommer med endnu mere brændstofseffektive motorer, øget nyttelast, online-funktionalitet og en stribe nye førerassistanceteknologier. Den nye generation af varebilsfavoritten lanceres i Danmark midten af 2019 og får ny front, nyt interiør og bedre opbevaringsløsninger.

Ud over en opgraderet version af 2.0-liters EcoBlue-dieselmotoren, som med sit lavere brændstofsforbrug vil sænke driftsomkostningerne, kommer den også som 48 volts HEV med manuelt gear. Dette reducerer yderligere bilens driftsomkostninger, der vil være særlig mærkbart ved hyppig start- og stopkørsel i byområder. HEV-systemet lagrer bremseenergien i et 48 volts litium-ion-batteri, der udnytter den lagrede energi til at drive både motoren og bilens elektriske anlæg.

Derudover tilbyder Ford snart en genopladelig hybrid, når den nye Transit Custom lanceres som plug-in hybrid. Den genopladelige Transit Custom kan køre 50 km på strøm og har Fords prisvindende 1.0-liters EcoBoost-benzinmotor, som tager over og yder en samlet rækkevidde på 500 km.

Den nye variant, der vises frem i Hannover, har et kompakt væskeafkølet litium-ion-batteri, som er placeret under bilens bagagerum. Dette sikrer både god vægtfordeling og at bilens lastvolumen ikke reduceres. Den nye Transit Custom PHEV får også det nye Transit Custom-interiør i tilgift med dedikerede informationsskærme.

Ford Telematics – nye og innovative løsninger til flådestyring

Ford vil også annoncere to nye løsninger til flådestyring, som Ford Smart Mobility har udviklet. Begge disse tiltag er udviklet gennem indsigt og erfaring hentet fra større flådekunder inden for en række forskellige brancher i kombination med Fords ekspertise og bildata.

Ford Telematics vil således sørge for, at flådekunder til enhver tid via en webbaseret løsning får hjælp til at udnytte deres varebilsflåde, reducere driftsomkostninger og opnå fuldt overblik over deres biler. Samtidig vil Ford give flådekunder, som bruger serviceløsninger fra tredjepart, adgang til importørbildata – informationer der leveres direkte fra bilen til en skylagringstjeneste.

Efter en spektakulær debut på den internationale spilmesse Gamescom i Køln vil også den nye Ranger Raptor blive vist frem for første gang for bilbranchen i Hannover – en bil udviklet af Ford Performance for pickup-entusiaster med off-roading i blodet. Under kølerhjelmen på den rå nyhed sidder en biturbovariant af Fords 2.0-liters EcoBlue-dieselmotor, der bryster sig af 213 hk og 500 Nm moment. Ranger Raptor fås i Danmark fra midten af 2019.

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.15 sekunder
24,278,424 Unikke besøg