Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Red.


Admin : Finder du fejl ved noget af sidens indhold, må du meget gerne sende os en lille besked, vi har opdateret til den nye version af PHP 7,2......

NSJV

MY VETERANTOG

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
epicent.dk
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Dansk elepsi
FullPull
Jyllandsringen
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Transportorganisation bakker op om opfordring til fælles EU-regler
Transport-, bygnings- og boligministeren og miljø- og fødevareministeren opfordrer EU-Kommissionen til at arbejde for fælles EU-regler, der skal hindre svindel med forureningsbegrænsende udstyr i lastbiler. Transportorganisationen ITD bakker op om initiativet og vil understøtte forslaget i Bruxelles


· Ministre opfordrer til fælles EU-regler om NOx-snyd
Danske tests har vist, at lastbiler, der er udstyret med snydeanordninger, har op til 45 gange højere NOx-udledning end lastbiler med et velfungerende rensesystem. Snyd med lastbilers NOx-begrænsende udstyr sker typisk ved, at lastbilens rensesystem frakobles, hvilket resulterer i væsentlig forhøjet luftforurening. De ulovlige indgreb i lastbilerne sker typisk for at spare penge til drift og vedligeholdelse af lastbilernes NOx-begrænsende udstyr. Transportministeren og miljø- og fødevareministeren opfordrer på baggrund af snyd med NOx-renseudstyr i lastbiler tre EU-kommissærer til at arbejde for fælles EU-regler på området


· PostNord kører fortsat med udenlandske chauffører
Transportminister Ole Birk Olsen har - nærmest i kølvandet på sagen om de filippinske chauffører hos Kurt Beier Transport i Padborg - måttet svare på spørgsmål fra Folketingets Transportudvalg om chauffører, der måtte køre PostNord, der er ejet af den svenske og danske stat i fællesskabMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

En travl sommer med trafikrekorder på Storebæltsbroen

NyhedSommeren har både budt på varmerekorder og trafikrekorder. I august kørte knap 1,3 mio. biler under bommene, godt hjuplet af de automatiske betalingsløsninger, PayByPlate og BroBizz, som sikrede, at rekorden blev sat uden at skabe mere trængsel i anlægget.

August blev en måned, der satte nye trafikrekorder på Storebæltsbroen. Den største rejsemåned hidtil i broens historie. I alt kørte 1.283.225 køretøjer over bæltet, som svarer til en daglig gennemsnitstrafik på 41.394 køretøjer.

Til sammenligning var den gennemsnitslige døgntrafik for hele 2017 på 35.013 biler. Rekorden slår også den tidligere månedsrekord fra august 2017, som var på 1.253.736 køretøjer.

12. august blev den travleste rejsedag med børnefamilier i tætpakkede biler på vej hjem fra ferie og en masse glade, men trætte festivalgæster, som havde rundet den sidste dag på Smukfest.

Men ifølge Jens Kjær Nielsen, chef for betalingsanlægget, er det blot nogle af grundene til, at weekendens trafik slår rekorder på broen.

- Sommeren har i særdeleshed været travl, men vores automatiske betalingsløsninger, PayByPlate og BroBizz, gør det muligt for os at få flere bilister hurtigere igennem. Så selvom vi har sat endnu en rekord, så har det ikke skabt mere trængsel i anlægget, fortæller Jens Kjær Nielsen.

Storebæltsbroens blå betalingsbaner, hvor kunderne kan betale med PayByPlate


Hurtig passage med PayByPlate
I august måned kom flere kunder igennem anlægget med automatisk betaling. Her benyttede 69 pct. af kunderne enten PayByPlate eller BroBizz. Det er en stigning på 7 pct. sammenlignet med august 2017.

Betaling med nummerpladen har været med til at øge kapaciteten i anlæggets blå kortbaner, hvor det er muligt at få 30 pct. flere bilister over broen end med kortbetaling. Det sætter kunderne stor pris på, hvilket også ses i antallet af tilmeldinger til den nye løsning, der siden lanceringen i marts 2018 er rundet 110.000 tilmeldinger – og udviklingen fortsætter støt.

A/S Storebælt ser derfor også frem til at præsentere det nye betalingsanlæg i efteråret 2019, som fortsat skal gøre det nemt og hurtigt for kunderne at komme tværs af Danmark, selvom trafikken stiger.

- Med det nye betalingsanlæg bliver det muligt for vores PayByPlate-kunder at køre i de grønne BroBizz-baner. Vi udvider desuden antallet af expressbaner og sætter hastigheden op, hvilket vil få dem endnu hurtigere igennem, siger Jens Kjær Nielsen.


Kilde: Sund & bælt

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.17 sekunder
24,267,417 Unikke besøg